Sterke prestasjoner på kunstsnø i sørfylket!

Postet av Ottestad IL - Ski den 31. Jan 2016

Ottestad markerte styrke på SC 2 fristil og SC 3 klassisk som ble arrangert på Liermoen kunstsnøanlegg 5 km sør for Kongsvinger. For junior var det KM begge dager, for 13-16 var det KM klassisk søndag.

De yngste først, i J 11-12 er OIL sterke med mange jenter som synes der er artig å konkurrere, lørdag vant Eir Aasgaard Rønningen (bildet over) og søndag tok Mari Aarskog Bjerke 2. plass. J 12 gikk Ida Hult veldig bra begge dager med 4. plass lørdag og 2. plass søndag. I G11 ble Vetle Thorvaldsen nr. 6 lørdag som er klart årsbeste for Vetle. I G 12 er det mange på skitreninger, men dessverre få på renn. Vegard var vår eneste deltager og gikk et sterkt klassisk renn søndag bare minuttet bak teten i denne meget tøffe klassen.

I G 13 var dette Even Thorvaldsens store helg. Han trivdes med de lange flatene på Liermoen og ble nr 3 på lørdag og nr 4 søndag - solid og stor fremgang for Even som tar steg for steg -mye takket være den fine matchingen han får på alle treninger med 14-15 åringene.

I G14 er Hedmark beste krets i landet denne årsklassen og det er tøft å nå opp - de beste i denne klassen er nesten på høyde med de beste 16 åringene. Simen Olsen Kirkevik gikk sterkt lørdag i fristil og ble 5. mann - i dag ble det 11. plass i "stakerennet" som nok ikke favoriserer våre gutter. Ole Magnus slo Simen søndag med 2 sekunder på 10. og han ble 8. på lørdag. Disse gutta trener veldig bra og kommer til å få kjempefremgang når de får noen flere kilo muskler å spa på med! I J 15 fikk Emma Hult til to gode renn med 7. plass lørdag og 8. søndag, her ble Camilla Krog 12. i dag. Agnes gikk inn til en fin 6.plass i KM klassisk.

I M 17 var Lars- Haakon Kvernvolden sterk med KM-sølv i klassen og 2.plass totalt av alle juniorer og seniorer på lørdag! Søndag gikk han med feste i motsetning til flertallet og tapte nok på det, men ble allikevel vår beste på 4. plass. Oskar Kjonerud Waage ble 6. lørdag og 8. søndag, mens Anders Lang Ree fikk motsatt sifre med 8. på fristil og 6. på klassisk.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.