Tour de Hedmarken del 3 og 4

Postet av Ottestad IL - Ski den 28. Des 2017

Tour de Hedmarken fortsatte 3.juledag med Gåsburennet i klassisk stil i idylliske forhold med masse nysnø og flott vær. Mange av Ottestadløperne gikk gode renn, selv om flere følte seg litt tunge etter juledagene. Ida Hult gikk derimot sitt beste renn denne sesongen og gikk helt til topps i Jenter 14 år. Gratulerer!

Ida på toppen av pallen! Sammenlagt holdt det til en sterk 2.plass.

Finaledagen på Budor kom med mye mer snø, noe som gjorde forholdene litt ekstra krevende for både løpere og arrangører. Det så ikke ut til å stanse våre ivrige og gode skiløpere. Det var jaktstart i fristil for de beste 13 år og eldre, og fellesstart for de som var litt bak i sammendraget eller som ikke hadde gått alle de tre første rennene. Både Emma og Martine S gikk fort i finalen på Budor uten å kjempe om sammenlagtplasseringer. En annen som imponerte var Herman i G 14 år som danset lett under de tunge forholdene.

Kaja har ledet TdH fra første renn og beholdt ledelsen etter sterke renn både på Gåsbu og Budor. Her fra Gåsburennet.

Even var spent før jaktstarten siste dag, men han viste igjen at han har et ekstra gir når det står om seier og gikk så fort under jaktstarten at det aldri var tvil om sammenlagtseieren i Gutter 15 år.  

Ada ble nr 2 sammenlagt i Kvinner 17 år og særlig klassiskrennene gikk bra under årets TdH.

Lars-Haakon gikk ut i tet med et jagende felt litt bak. Han forsvarte seg godt og tok seieren sammenlagt i Menn 19-20år.


Gratulerer alle sammen med flotte resultater og super innsats i Tdh 2017!


Resultater her: 

Gåsburennet: http://www.tourdehedmarken.no/...

Budor fristil: http://www.tourdehedmarken.no/...

Sammenlagt TdH 2017: http://www.tourdehedmarken.no/...
Tour de Hedmarken i gang

Postet av Ottestad IL - Ski den 17. Des 2017

Blide skiløpere på HA-sprinten


HA-sprinten og Ottestadrennet ble gjennomført i flott vintervær denne helga, i år på Veldre sag pga litt lite snø på planlagte arenaer. En stor takk til arrangørgjengen i skigruppa som gjennomførte Ottestadrennet på en god måte!

Sportslig sett gikk det unna for OIL-løperne. Kaja og Even vant HA-sprinten lørdag, og kom også på pallen søndag. Flere andre luktet også på en pallplassering disse dagene, og søndag ble Ida nr 2 etter et sterkt løp i fellesstarten. Gratulerer alle sammen!

Resultater finner dere her:

HA-sprinten: http://www.tourdehedmarken.no/...

Ottestadrennet: http://www.tourdehedmarken.no/...
Anbefalte skirenn 2017/18 for 16 år og yngre

Postet av Ottestad IL - Ski den 17. Des 2017


Her kommer en oversikt med klubbrenn, Sjusjøcup og andre anbefalte skirenn for løpere 16 år og yngre denne sesongen.

Smøreservice: På oversikten ser man hvilke renn der det gis smøretips og evt hjelp til OIL-løperne. Følg med på facebookgruppa til Ottestad ski dagen før for tips om glider og evt festesmurning som legges på forhånd. Se etter OIL flagget på stadion der vi samles renndagen.

Anbefalte_skirenn_2017-18 til hjemmesiden.xlsx

Klubbrenn på Gåsbu sesongen 2017/18

Postet av Ottestad IL - Ski den 7. Des 2017


Her er oversikt over sesongens klubbrenn for Ottestad IL Ski og de andre klubbene i området. Det er klasser for alle aldre! Påmeldingslink ligger under hvert renn, forhåndspåmelding innen mandagskvelden før rennet. Det er også mulig å melde seg på inntil en halvtime før rennstart på Gåsbu. Første start er kl 18.30 og de yngste starter først. Siste start er ca kl 19.15. Riktig aldersklasse er alderen du har 31.12.18, eks 2007 går i 11 år denne sesongen. Klubben dekker startkontingent - husk å melde deg av om du ikke skal være med likevel.

På klassiskrennene gir vi smøretips (evt hjelp) ved Ottestadflagget.

Etter løypa er unnagjort kan man fylle på med kveldsmat inne på kafèen. Dette er kveldens gulrot for mange!

Alle fra OIL under 17 år som deltar på minst 4 klubbrenn premieres på skiavslutningen. 


Klubbrenn 1: Onsdag 20. desember 2017 – fristil

http://palisoft.no/pmdb/index....

Klubbrenn 2: Onsdag 3. januar 2018 – klassisk

http://palisoft.no/pmdb/index....

Klubbrenn 3: Onsdag 24. januar 2018 – fristil

http://palisoft.no/pmdb/index....

Klubbrenn 4: Onsdag 7. februar 2018 – klassisk

http://palisoft.no/pmdb/index....

Klubbrenn 5: Onsdag 14. februar 2018 – Skicross

http://palisoft.no/pmdb/index....

Klubbrenn 6: Onsdag 7. mars 2018 – fristil

http://palisoft.no/pmdb/index....

Klubbrenn 7: Onsdag 14. mars 2018 – klassisk og klubbmesterskap

http://palisoft.no/pmdb/index....

Vellykket byttedag!

Postet av Ottestad IL - Ski den 12. Nov 2017

Mye fint vintersportsutstyr byttet eiere under Byttedagen på Stortorget lørdag 11.11: Det var også i år veldig godt oppmøte! Vi arrangerer Byttedagen sammen med Hamar skiklubb og Vang skiløperforening. Overskuddet fra utlodning og kakesalg går i år til stiftelsen UtaforInnafor. VMdressen til Ingvild Flugstad Østberg ble vunnet av Guro Bjørnstad! 
Løpssterke OIL-ere i Sport 1-stafetten

Postet av Ottestad IL - Ski den 29. Okt 2017

OIL stilte med hele 11 av 15 lag i dagens ungdomsstafett, og vi fikk se allsidige og løpssterke barn og unge i høy fart i området rundt Ottestadhallen. Skigruppa hadde 7 lag mikset med noen eldre og mange unge løpere og i tillegg hadde 2004-kullet satt sammen 4 lag med ungdom fra fotball, ski og håndball. I det flotte høstværet ledet Vallset fra start til mål, mens skigruppa og team 04 hadde hvert sitt lag som kom sterkt på slutten og tok de andre plassene på pallen.

Resultater: http://live.eqtiming.no/36836?focusuid=37941#

De tre beste lagene

D
Bestilling av skiklær til jul

Postet av Ottestad IL - Ski den 26. Okt 2017

Nettbutikken for bestilling av skiklær i Ottestad IL-design er nå åpen for bestilling. Leverandør garanterer levering av klær før jul om du bestiller innen fredag 27. oktober kl. 11.

Nettbutikken vil stenges i et par timer etter dette tidspunktet for så å åpne igjen og den vil da være åpen til 2. november kl. 22.

Nettbutikken finner du her www.original.no

Passordet er: ottestadski

NB! OIL-designet som vises i nettbutikken og i bildet over fraviker noe fra det faktiske designet da det er noe endringer i sponsorer og logoer.
Klart for samling på Venabu

Postet av Ottestad IL - Ski den 25. Okt 2017

 Årets samling på Venabu arrangeres 1. til 3. desember. Påmeldingen er åpen, og frist settes til 15. november.

På Venabu har snøen kommet, så det lover godt for gode skiøkter i tillegg til mye gøy og hyggelig sosialt samvær. Vi oppfordrer hele familien til å bli med. I år er det ektefellerabatt. Vi har «hele» hotellet for oss selv, noe som gir en unik sosial ramme for store og små. Detaljprogrammet for samlingen er ikke klart, men rammene er at vi ankommer Venabu fredag ettermiddag/kveld hvor vi har felles middag ca. kl. 20. Vi avslutter med lunsj søndag.

Prisene under gjelder pr. person i 2 døgn med full pensjon (middag fredag og lørdag, frokostbuffet og lunsj lørdag og søndag. Middag lørdag er buffet pluss litt julemat. Te/kaffe, melk og juice er inkludert i alle måltider).  Ottestad IL Ski sponser en del av kostandene (allerede fratrukket i prisen).

Voksen:     kr 1 500/ektefelle kr 900
10-18 år:   kr 1 000
6-10 år:    kr 600
Under 6 år: kr 300
Trenere/styremedlemmer betaler kr 750. Tillegg for evt. enkeltrom for personer over 15 år kr 350.


Venabu fjellhotell har ulike type rom. Alle har bad/dusj på rommet. Noen er ordinære dobbeltrom, noen 3-sengsrom, noen fire-sengsrom og 3 familierom med sengeplass for 4-6 personer. Undertegnede vil foreta romfordeling i samråd med hotellet. Par og familier som ønsker å bo sammen får selvfølgelig dette. Barna/ungdommen bor gjerne på rom sammen. Les mer om hotellet på venabu.no. Romønsker gis sammen med påmeldingen. Påmelding sendes på e-post til ski@ottestadil.no Påmeldingen må inneholde navn, alder, evt. allergier og romønsker.

Spørsmål om samlingen kan stilles til skigruppas leder Endre Hjelseth på tlf. 902 39 104.
Tarzantrening for store og små fredager kl 17-18

Postet av Ottestad IL - Ski den 20. Sep 2017

Start helga med en god treningsøkt med hurtighet, spenst og styrke. Fredag 22/9 kl 17 blir første gang. Økta varer en god time og passer for både store og små. De yngste anbefales følge første gang. Oppmøte ved Tarzanhaugen/Kvilavegen. Erik Kleven er ansvarlig. 
Interklubbtreninger for 2002-2007 starter 7.september

Postet av Ottestad IL - Ski den 31. Aug 2017

Torsdag 7.september kl 18 starter interklubbtreningene opp igjen. Dette er morsomme treninger med fokus på miljø for de født 2002-2007. Første økt blir i Vallset med tema utholdenhet og lagsamarbeid. Laget følger en rundløype med utfordringer underveis. Kanskje får man også en ny venn eller to, og etter treninga er det felles kveldsmat.

Se mer info her: 

Farmers Revenge 2017.docx

Gi beskjed til din trener om du vil være med: 2007 til Mette, 2006 til Erik, 2004-05 til Anne Beate, 2002-03 til Stine.


Lørdag 9.september er det interklubbtrening dagssamling på Børstad for 2002-2007 . Invitasjon med påmeldingslink her: Invitasjon til miljøsamling langrenn 9 september 2017.pdf
6.september starter styrketrening for de over 13 år

Postet av Ottestad IL - Ski den 28. Aug 2017

Onsdag 6.september starter sirkeltrening opp igjen. Treningen foregår på Arstad skole onsdager kl 19.00-20.30. Kontaktperson Elisabeth Lunde Engen mobil 991 68 026.
Miljøsamling på Venabu 1. til 3. desember 2017

Postet av Ottestad IL - Ski den 7. Jul 2017

Med fjorårets samling godt i minne så er det liten tvil om at alle skiinteressert familier i Ottestad må sette av første helgen i desember til å delta. Vi ble neste 100 stykker i fjor og håper på flere til vinteren. Tilbakemeldingene fra fjorårets samling tilsa at vi fortsetter tradisjonen med Venabu.

Flere detaljer og påmeldingsinformasjon vil komme når vi drar i gang med barmarkstreningen etter høstferien.
Det nye styret

Postet av Ottestad IL - Ski den 8. Mai 2017

Det nye styret i skigruppa (sesongen 2017/2018) som ble valgt på årsmøtet i mars konstituerte seg i går på styremøte i skigruppa. Rollene i styret blir som følger:

- Endre Hjelseth, leder

- Paal Kvernvolden, nestleder og leder av Sportslig utvalg

- Kristin Malonæs, dugnadsansvarlig

- Øyvind Jahr, markedsansvarlig

- Hilde Westad, sekretær og informasjonsansvarlig

- Espen Svendsen, arrangementsansvarlig


Kontaktinformasjon til styremedlemmene finner du under menyfanen "Om OIL Ski" og "Styret". Her vil også referater fra styremøtene bli publisert.
Resultater Budor skifestival - Helt konge!

Postet av Ottestad IL - Ski den 2. Apr 2017

Resultater "Ungdommens fristilsrenn":

resultater-del1Helt konge.PDF


Resultater "Kongejakta":

resultater-del2Helt konge.PDF
Resultater Budor skifestival - Helt konge

Postet av Ottestad IL - Ski den 2. Apr 2017


Resultater "Ungdommens Fristilsrenn":

resultater-del1Helt konge.PDF


Resultater "Kongejakta":

resultater-del2Helt konge.PDF

Sesongavslutning for skigruppa

Postet av Ottestad IL - Ski den 31. Mar 2017


Vi inviterer til sesongavslutning for Ottestad ski mandag 3.april kl 18-1930 på klubbhuset i Ottestad idrettspark! Det serveres pølser og frukt til barna. Ta med eget drikke. (Vi lager kaffe til de voksne)
Utdeling av deltakerpremie til alle medlemmer og premiering av årets klubbmestere.
Velkommen!
Gull, sølv og bronse på KM stafett

Postet av Ottestad IL - Ski den 26. Mar 2017

OIL på toppen i G13-16 på Natrudstilen.Dette herlige trekløveret var først ute av OIL-lagene. Ingen tvil om at det var gøy å gå stafett!


06-gjengen stilte med mix-lag i G11-12 og hadde fin fart i sporet!


Fornøyde 05-jenter etter en knallsterk 2.plass.


Disse gutta strålte om kapp med sola etter at seieren i KM var sikret. I klassen G13-16 år der samlet alder kan være max 45 år, var det spennende helt til mål. Even og Simen gikk gode etapper og sendte ut Ole-Magnus et halvminutt bak første rene klubblag. Etter en forrykende siste etappe av Ole-Magnus, kunne gutta juble for KM-gull. Vi gratulerer!


I ungdomsklassen for jenter var det jevnt mellom OIL og Vang. Begge lagene gikk med to 16-åringer og en 13-åring. OIL hadde et lite overtak ut på siste etappe, men Vang kom veldig sterkt på slutten og tok seieren. Vi gratulerer våre flotte skijenter med sølvet!

I både jente- og gutteklassen stilte OIL med "unge" 2.lag. Disse løperne kjempet hardt på det sugende påskeføret litt lenger bak i løypa.

I menn senior stilte juniorene Oskar og Lars-Haakon med veteranen Tommy, og etter en hard kamp mot Strandbygda på siste etappe ble det bronsemedalje på det eneste OIL-laget i junior- og seniorklassene. Vi gratulerer!


Resultater: km-hedmark-stafett-2017.pdf

Even tok sammenlagtseieren i SC

Postet av Ottestad IL - Ski den 26. Mar 2017

Even avsluttet årets SC med en sterk 2.plass i fellesstarten på lørdag. Etter den sterke avslutningen passerte han sammenlagtlederen før finalen og kunne klatre helt til topps i Sjusjøcupen sammenlagt. Vi gratulerer!

Ida har holdt formen godt gjennom hele vinteren og etter en sterk 2.plass lørdag, klatret hun opp på pallen sammenlagt. Martine og Lars-Haakon ble nr 2 sammenlagt. Vi gratulerer med pallplasser i årets Sjusjøcup!


Resultater SC-finale: http://live.eqtiming.no/35609

Resultater SC: https://www.skiforbundet.no/globalassets/krets---m...
Telenorkarusell og klubbmesterskap

Postet av Ottestad IL - Ski den 26. Mar 2017

Telenorkarusell og klubbmesterskap fristil fellesstart ble gjennomført med topp innsats og herlig stemning på skistadion ved Budor mandag 20.januar.

Resultater klubbmesterskapet: OIL Ski klubbmesterskap 2017.pdf

Jr NM i Harstad

Postet av Ottestad IL - Ski den 15. Mar 2017


3 løpere fra OIL deltok i helgen Junior NM Harstad (Medkila). Martine, Lars-Haakon og Oskar har alle vist stor innsats og gjort gode løp.

Fredag var det 15 km fristil, en uvant og ekstra lang distanse. I en knalltøff løype blir Martine nr 38. Hun er uheldig på sin første runde, kjører ut i en krapp sving og hekter seg fast i gjerdet som var satt opp som sikring og taper en del på det. Målet var topp 30, men det ble litt for tøft også denne gang. Etter nok en trøblete vinter med 2 sykdomsperioder valgte LH allikevel å dra til Junior-NM i Harstad og utfra dette han er greit fornøyd med fredagens 96.plass. Oskar har en tung start på NM og blir nr 117. Oskar har også slitt med sykdom, særlig i sesongoppkjøringen i oktober og november. For begge gutta blir det avgjørende å få redusert sykdomsperioder neste sesong for å få ut sitt potensiale.

Som forventet byr Harstad på mye vær og utfordringer for smørerne. +- 0 og snøvær med varierende føre og temperatur fra løypas laveste til høyeste punkt. Lørdag gikk noen på voks og noen på klister og jeg tror de fleste Hedmark løperne hadde bra ski. Best av alle gikk Simen Syversen (HSK men bor i Ottestad) med 3 pl. Martine gjør sitt beste klassiske løp i Norgescupen og blir nr. 50, men var ikke helt fornøyd. Oskar er fornøyd med sitt løp som gir 89.plass. Lars-Haakon blir nr 101.

På søndagens stafett er føret mer utfordrende og flere av gutta sliter med ising og klabber. Oskar og Lars-Haakon går på Hedmarks 5 lag og gjør begge gode etapper, laget blir nr. 75 av 115 lag. Martine går siste etappe på Hedmarks 2 lag og gjør en solid innsats med å gå laget inn til 25 plass av 61 lag.

Totalt sett en flott helg sammen med Hamar og de andre Hedmarks løperne. Utfordrende løyper og føre er nyttige erfaringer for våre løpere å ta med seg.

Her er resultatene: https://www.skiforbundet.no/harstad/start--og-resu...

Telenorkarusell og klubbmesterskap mandag 20.mars

Postet av Ottestad IL - Ski den 12. Mar 2017

Skigruppa inviterer til Telenorkarusell for barn født 2007 og tidligere, og Klubbmesterskap for barn og voksne født 2006 og eldre. Bli med på en morsom skikveld på Budor mandag 20.mars.


Telenorkarusell er langrennscross med morsomme utfordringer. Ingen tidtagning og fine premier til alle som deltar.

Påmelding: https://goo.gl/forms/q0XLX4mCAtlYTTdA2https://goo.gl/forms/q0XLX4mCAtlYTTdA2 innen mandag 20/3 kl 15.00.

Klubbmesterskapet gjennomføres i år i fristil og løypelengdene er omtrent som på klubbrennene på Gåsbu, men gjennomføres med flere runder. Parstart for 11-12 år med langrennscrosselementer i løypa. Fellesstart for 13 år og eldre.

Påmelding: http://registrering.eqtiming.no/?EventUID=35255 innen søndag 19/3 kl 23.59.


Se invitasjonen her: TK og klubbmesterskap 2017 invitasjon.docx


Velkommen!
Ada vant Birkenung-stipend

Postet av Ottestad IL - Ski den 12. Mar 2017


Ada ble tildelt Birkenung-stipend under Ungdomsbirken i dag blant annet fordi hun er et allsidig og godt forbilde som bidrar til idrettsglede for barn i Ottestad. Vi gratulerer og regner med dette motiverer til videre treningsarbeid og flere økter med OIL-barn!

Les mer her:

http://www.birkebeiner.no/no/Nyhetsartikler/Vinner...


Hele 22 OIL-ungdommer gjennomførte i dag Ungdomsbirken. De eldste som startet først hadde tyngst forhold på de 15 km fra Sjusjøen til Birkebeineren skistadion. Mange sterke resultater og topp innsats av våre ungdommer. Even imponerer stadig og dagens 7.plass ble vårt beste resultat.

Her er de fleste Ottestad-løperne (Ole-Magnus ble nr 42 på 41.15):

http://resultatservice.birkebeiner.no/live_sok_ubs...
Hovedlandsrennet 2017

Postet av Ottestad IL - Ski den 10. Mar 2017

Spente debutanter i Hovedlandsrennet tester løypa dagen før; Magnus, Simen, Ole-Magnus og Isak

5 OIL-ungdommer med støtteapparat har hatt en flott tur til Hovedlandsrennet på Tolga. Godt gjennomførte skirenn i et topp arrangement på Tolga og gode opplevelser i Narumshyttene på Savalen med ungdommer og foreldre i Hamar, Vang og Nordbygda/Løten.

Solvor, Ada, Anna og Emma klare for å gi alt


Sportslig sett var det Ole-Magnus og Ada som stod for de beste enkeltresultatene. Ole-Magnus leverte sterke løp hele helga med 55.plass 5 km fristil, 60.plass klassisk sprint og 11.plass i skicross. Simen hadde sin beste dag på 5 km fristil, der han ble nr 84. De tre andre fikk sitt beste resultat på sprinten med Ada på 53.plass, Emma på 90.plass og Isak på 137.plass.

Resultater: https://www.skiforbundet.no/hl2017/start--og-resul...


Ada offensiv ut på 1.etappe i stafetten

Krevende skicross-løype som Ole-Magnus behersket på imponerende vis


Skiprepping i det fri - Nils er dyktig, blid og gir ungdommen trygghet om gode ski

Konkurrenter og gode venner
Birkenuker hos Sport1

Postet av Ottestad IL - Ski den 7. Mar 2017


Vår samarbeidspartner Sport1 Superstore Hamar på Olrud handelspark har et spennende program for de som skal delta på et av birkenarrangementene på ski.
Årsmøte 23. mars kl. 18

Postet av Ottestad IL - Ski den 7. Mar 2017

Velkommen til årsmøte i skigruppa til Ottestad IL torsdag 23. mars kl. 18 på klubbhuset. Alle medlemmer over 13 år er stemmeberettigede. Saker som skal fremmes for årsmøte må være oss i hende senest 12. mars, sendes til ski@ottestadil.no. Innkalling med saksliste sendes til medlemmene senest en uke før møtet.
Madshusstafetten

Postet av Ottestad IL - Ski den 16. Feb 2017

Madshusstafetten ble en flott skikveld på Vind stadion med god stemning og super innsats. Vi stilte med 13 OIL-lag pluss Aleksander i mixlag med Hamar.


Flotte løyper


03-04-jentene klare til start


13-14-åringene har det gøy på stafett


Ida Hults opplevelse av kvelden:

Det er tirsdag 14.02 og endelig Madshusstafetten igjen. Vi ankommer til masse musikk og folkefest!

De fem spente lagene våre setter i gang med å varme opp en halvtime før start. Startporten åpner og jentene går inn mens gutta som skal gå andre og siste etappe sklir bort til vekslingen. Jentene er klare, og "bang"! der går startskuddet. Gutta og jentene går to runder hver så snøen spruter i alle retninger.

Premieutdelingen viser at Ottestad ski 04- og 03-gjengen har gjort det bra: 9. plass, 11. plass, 14. plass, 15. plass og 17. plass.

Vi reiser hjem med nye luer og gleder oss allerede til neste år!


Resultater: http://vindil.no/portal/public/news/attachment/dow...

Martine kretsmester på Savalen

Postet av Ottestad IL - Ski den 12. Feb 2017

Det ble en flott skihelg på Savalen for de få Ottestadløperne som hadde tatt turen til Sjusjøcup 6 og 7 med fine løyper, gode resultater, leiligheter rett ved arena, herlig vintervær og hyggelig sosialt samvær.

Gutta våre med Eirik, Ole Magnus og Simen viser seg sterkere for hvert renn denne vinteren. Ole Magnus gikk en knallsterk duathlon lørdag og spurtet om 3.plassen. Det ble en flott 5.plass i en sterk gutteklasse og 7.plass søndag. Simen viser også stadig bedre form, og kom inn til 9. og 8.plass denne helga.

Blant jentene hadde vi med Ada, Ida, Emma og Martine (søndag). Ada hadde en vond hals som satte sitt preg på formen lørdag, og søndag var hun en av de blideste heierne. Emma gikk en god duathlon lørdag, og en enda bedre 5 km fristil på søndag med skikkelig trøkk som holdt til 5.plass.

Ida har beholdt den gode januarformen og lørdag tok hun 3,plass etter en rå avslutning i fellesstarten. Søndag skøytet hun seg inn til flott KM-sølv i de tøffe løypene på Savalen.

Martine viste nok en gang at hun har hevet seg mange hakk denne vinteren. Søndag gikk hun en sterk 5 km fristil med 5.beste dametid uansett klasse og ble kretsmester i jenter 19-20år. Vi gratulerer Martine og ungdommene med de flotte resultatene og anbefaler flere å bli med på skihelg i Nord-Østerdalen neste gang!


Resultater:

Lørdag: http://www.tynsetidrett.no/file=25176

Søndag: http://www.tynsetidrett.no/file=25182
SKILEK FOR FØRSKOLEBARN!

Postet av Ottestad IL - Ski den 6. Feb 2017

VELKOMMEN TIL SKILEK!

Nå har vi endelig snø
og Ottestad IL Ski inviterer til
skilek for førskolebarn (født 2011)
i Ottestad Idrettspark («bana»)
SØNDAG 12/2 kl 11-12
Ta med matpakke og sitteplate, så avslutter vi med å spise sammen.
Dette trenger barna: Klær etter forholdene, ski, staver og gjerne refleksvest med navnet godt synlig foran og bak.
Skileken avlyses hvis det er kaldere enn -10 grader.
Ta kontakt hvis du har spørsmål. Vi sees!

Kontaktperson:
Mette Holland 918 22 548 / hollandm@online.no
Påmelding til skirenn i Min idrett

Postet av Ottestad IL - Ski den 2. Feb 2017

Etter pålogging i Min idrett, velg ”påmelding” oppe til høyre og søk så opp rennet og velg ”Meld på”.

Du kan også klikke deg inn fra terminlisten på det aktuelle rennet. Link til terminlisten ligger i liste over prioriterte renn på denne nettsiden.

Velg Deltager – navn

Velg Ottestad IL-Ski (kommer vanligvis automatisk)

Velg klasse (trykk på pil og valgene kommer opp). Klasse vinteren 2016/17 regnes den alderen du har 31.12.17.

Hak av i liten rute under Øvelse

Trykk ”Legg til påmelding”

Velg: ”Til kassen”

Trykk ”Bekreft påmeldinger” – Dette er viktig å huske for at påmeldingen skal bli registrert.

Det er mulig å registrere flere renn eller familiemedlemmer samtidig og bekrefte alle påmeldingene til slutt. Det skal ikke betales ved påmelding. Dette faktureres skigruppa og skigruppa dekker startkontingent for barn og ungdom. Brikkeleie for de over 11 år dekkes av den enkelte for de som ikke har egen brikke.

Det vil være mulig å melde seg av på samme sted før påmeldingsfristen er gått ut, for eksempel ved sykdom.

5 KM-medaljer til Ottestad

Postet av Ottestad IL - Ski den 29. Jan 2017

Even ble kretsmester i klassisk lørdag og tok sølv i sprinten søndag


I helga har det vært arrangert KM klassisk fellesstart på Rena og KM sprint fristil i Hernes. Ottestads tropp var ikke så stor denne gangen, men de som var med representerte klubben på en flott måte. Totalt ble det 5 medaljer. Lørdag ble Even kretsmester, Ida tok sølv og Lars-Haakon bronse. Søndag ble det sølv til både Even og Lars-Haakon. Vi gratulerer! Det var mange andre flotte prestasjoner og gode skirennopplevelser i helga, se resultatene her:

Lørdag:

http://www.langrenn.com/getfile.php/3738777.92.ptd...

Søndag:

http://www.langrenn.com/getfile.php/3739089.92.bdb...

Glad sølvvinner


Sølvvinner i sprint og bronse på klassisk fellesstart
OIL ski sterke i SC på Liermoen

Postet av Ottestad IL - Ski den 22. Jan 2017

Det ble hele fire seire i Sjusjøcupen på Liermoen denne helga! Even og Lars-Haakon seiret lørdag, men ble henvist til 2.plass søndag. Martine S i eldste juniorklasse tok seieren begge dagene. Gratulerer!

Det er også gledelig at våre løpere i de yngre klassene viser at de kan gå fort på ski med full innsats i løypa og masse skiglede. I ungdomsklassene våre er både jentene og guttene skikkelig på gang nå, og har kortet ned på avstanden opp til teten.

Resultater:

Lørdag: http://live.eqtiming.no/33852

Søndag: http://live.eqtiming.no/33570?focusuid=33216Fellestrening 13-16 år på Veldre sag torsdag 26.januar

Postet av Ottestad IL - Ski den 22. Jan 2017

Torsdag 26.januar er det fellestrening med naboklubbene på Veldre sag. Se vedlagt info. Husk påmelding!

Invitasjon til fellesøkt veldre sag 26.jan.docx
Norgescup junior Nes

Postet av Ottestad IL - Ski den 17. Jan 2017

Martine har hatt flott fremgang denne sesongen, og under årets første Norgescup på Nes gikk hun seg inn til 54.plass på 5 km fristil, 58.plass i klassisk sprint og 64.plass på 10 km klassisk. Kanskje blir det NC-poeng i løpet av sesongen?

Gutta i 18-årsklassen har forberedt seg godt til årets sesong, men denne gang gikk det ikke like bra som forventet bl.a. pga sykdom. Anders 103.plass i søndagens 10 km klassisk ble beste resultat hos gutta. Vi vet dere kommer enda sterkere neste gang!

Resultater:

http://www.skiforbundet.no/nes/resultater/

Gulljenter på KM sprintstafett

Postet av Ottestad IL - Ski den 8. Jan 2017

Gulljentene Ada og Emma


KM sprintstafett ble gjennomført i klassisk stil på Veldre sag søndag. Mjøsski sørget for flotte løyper, som ga mange tette oppgjør i et herlig vintervær. Ottestad hadde 12 lag med i klassene fra 11-16 år, og det var ikke noe å si på innsatsen!

Jentene imponerte stort i dag. Først ut var jenter 11-12 år der Hanna og Martine gikk helt til topps. Her hadde Ottestad med hele 4 lag, og de andre lagene fulgte opp med 4., 8. og 9.plass. De to lagene med våre 13-årsjenter var også sterke i kamp mot ett år eldre jenter, og Ida og Live tok her en flott 4.plass. Emma og Ada viste seg som skikkelig fightere i dag i et tett oppgjør med Vangs jenter i 15-16års-klassen. Disse fire jentene trener i sammen flere dager i uka, og begge lag hadde veldig lyst på seieren. Det var først mot slutten av stafetten over 6 etapper at våre jenter avgjorde. Gratulerer!

Ottestad hadde også med 5 guttelag i dag: Eirik og Mikkjel i 11-12år, Henrik, Herman, Vegard og Casper i 13-14år og Isak, Even, Ole-Magnus og Simen i 15-16år. Best av våre guttelag ble Simen og Ole-Magnus med 6.plass i 15-16-årsklassen. Alle OIL-gutta kan ta ett år til i samme klassen og vil nok klatre ennå noen plasser opp på lista om ett år.


Resultater:

https://bloccontent.blob.core.windows.net/files/20...


Gøy med stafett!

God stemning før start!

God stemning i denne gjengen både på skirenn og etterpå!
Even startet Sjusjøcupen på pallen

Postet av Ottestad IL - Ski den 8. Jan 2017

Even startet årets Sjusjøcup med 2.plass i klassisk-sprinten på Veldre sag lørdag. Det var flotte forhold og gode prestasjoner av OILs løpere. Martine kjempet seg også inn på pallen, og det var ellers mange sterke jenteresultater i dag.

Resultater:

https://bloccontent.blob.core.windows.net/files/20...