Til minne om Tore Pentzen

Postet av Ottestad IL den 21. Des 2020

Bragdmerkeinnehaver og ildsjel Tore Pentzen gikk bort 28. november, 81 år gammel. Vi minnes Tore som blid, positiv og sosial, og med en stor forkjærlighet for ski og friluftsliv. 

Til sin begravelse ønsket Tore pengegaver til barne- og ungdomsarbeidet i skigruppa. Det er donert 10.400 kr og vi er umåtelig takknemlige for gavene som er gitt. Styret i skigruppa vil finne en god anvendelse av pengene som sikrer at dette kommer de unge skiløperne til gode.

Tore Pentzen var engasjert på mange ulike områder, og et av dem var idretten. Han hadde flere ulike verv i styret og skigruppa i Ottestad Idrettslag på 80- og 90-tallet, og mottok Ottestad Idrettslags Bragdmerke i 1985. Han satt som medlem av Bragdmerkekomiteen frem til 2003.

Tore fattet allerede på 60-tallet interesse for langrenn og begynte å gå Birkebeinerløpet. Der deltok han over 30 ganger, og med 25 merker står han øverst lista over de med flest merker i Ottestad IL. I tillegg deltok han i mange år i Holmenkollstafetten og var trofast med i veterantrimmen. 

En hedersmann har gått bort. Vi lyser fred over hans minne.

Ottestad IL v/ styret

OIL-gjeng på skitur fra Sjusjøen til Rena i 2017. Fra venstre: Magne Gunnar Høgsveen, Ivar Uhlen, Kjell Sagbakken og Tore Pentzen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.