Handledager for innebandy hos Freske Fraspark

Postet av Ottestad IL den 26. Sep 2022

innebandy utstyr.jpg

Freske Fraspark inviterer til handledager:

ENDELIG er innebandysesongen snart i gang igjen for fullt. 😊

Det betyr at vi kan slå på den berømte stortromma igjen og invitere alle medlemmer av OTTESTAD IL Innebandy til HANDLEDAGER hos Innlandets største innebandybutikk.

Vi starter opp torsdag 29/ 9. Representanter fra Unihoc, Pureplay og Innlandet bandyregion vil da være på besøk fra kl 1600 til 1900 for råd og veiledning.

Denne dagen vil det bli konkurranser og mulighet til å vinne fine premier.

Det vil si at fra og med torsdag 29 September til og med lørdag 8 Oktober er det handledager hos oss,

med minimum 30% på alle innebandyrelaterte varer. Det vil også bli hele 50% rabatt på en del innebandykøller og indoor sko.

Åpningstider er mandag til fredag 1000-1700 og lørdag 1000-1500. (29/9 1000-1900)

Fint om du kan spre det glade budskapet til alle klubbens medlemmer så fort som mulig.

VELKOMMEN SKAL DERE VÆRE

Christer Hexeberg, Freske Fraspark, 62 52 42 01
To lokale spillere til u19-landslagssamling i innebandy

Postet av Ottestad IL den 5. Jul 2021

ib.jpg

Torsdag 1.juli 2021 ble landslagstroppen for Norge U19-kvinner i innebandy offentliggjort. Av 35 jenter som alle har som mål å spille VM for Norge i New Zealand i mai 2022 finner vi Ottestadspilleren Linea Arnestad og Mina Ihle fra Ajer IBK som var på utlån til Ottestad forrige sesong.

Linea kom til Ottestad fra Lillehammer høsten 2020, og er en hardtarbeidende ving med store ambisjoner. På tross av en sesong med mye trening og lite konkurranse er Linea klar for å kjempe om en plass i en tropp bestående av de beste innebandyspillerne i landet.

Med i troppen finner vi også Mina Ihle som tilbrakte forrige sesong på lån i Ottestad. Mina returnerte til sin klubb Ajer 1.mai 2021.

Vi ønsker begge lykke til på første samling i august.

Link til uttaket:

https://bandyforbundet.no/innebandy/?msswb-post=uttak-u19-kvinner-til-vikingen
Ny idrettsgruppegruppe godkjent av årsmøtet

Postet av Ottestad IL den 7. Apr 2016

På årsmøtet 6. april vedtok Ottestad IL å etablere en innebandygruppe i klubben. Siden høsten 2015 har Ottestad IL i samarbeid med NBF Innlandet hatt et prøveprosjekt med tilbud om innebandy for Mini- og Micro-klassen (4-11 år), og i dag består gruppa av 85 ivrige barn.

Gratulerer til OIL innebandy sitt nye styre, bestående av Magnus Skulstad, Stig Karlo Halvorsen og Marte Mari Bekken. Og ikke minst til alle de ivrige barna i OIL innebandy.

Vi gleder oss til fortsettelsen!

Nyvalgt leder Magnus Skulstad sammen med leder av hovedstyret, Torfinn Kringlebotn, som viser at OIL innebandy er den sjette idrettsgruppa i Ottestad IL.