Velkommen til Ottestadrennet søndag 18.12.

Postet av Ottestad IL den 5. Des 2022

Ut fra start.jpg

Det er klart for årets Ottestadrenn på Gåsbu, og vi gleder oss!

Sammen med våre naboklubber Hamar Skiklubb, Vang Skiløperforening og Strandbygda IL arrangerer vi hvert vårt skirenn som utgjør Tour de Hedmarken.

Mer informasjon og påmelding: https://www.skiforbundet.no/hedmark/langrenn/termi...

Om rennet: https://ottestadil.no/portal/arego/club/1264/conte...

Følg våre facebooksider: https://www.facebook.com/tourdehedmarken
Byttedag for vinterutstyr 19.11.

Postet av Ottestad IL den 9. Nov 2022

byttehelg.png

Byttehelgen er en "markedsplass" der alle selv kan komme og selge utstyr. Den arrangeres lørdag 19.11. kl. 12-13 på Stortorvet i Hamar.

Ottestad IL ski stiller med bord hvor man kan sette opp/henge utstyr. Utstyret bør merkes med størrelse, pris og telefonnummer (til vipps-betaling). Man er ansvarlig for salg av eget utstyr og ting som ikke selges kan ikke settes igjen.

Har du gammelt vintersportsutstyr liggende som ikke brukes? Eller trenger du utstyr til årets skisesong? Under Byttehelgen kommer gammelt fint utstyr til nytte igjen og du kan gjøre deg klar til skisesongen for en billig penge. Det er smart å både kjøpe og selge brukt!

Kontaktperson Hege Ekren, tlf. 48 12 08 84
Spleis for kveldsmat i skigruppa

Postet av Ottestad IL den 13. Okt 2022

fruit-3137112_1920.jpg

Spleisen vår er med i Sparebank1 Østlandet sitt prosjekt "Alle henda", og dermed kan vi bli heldige å vinne et gavebeløp fra banken.

Har du barn som går på ski, eller har du et brennende engasjement for skigruppa, ønsker vi gjerne at du støtter med et lite beløp.

Og del gjerne Spleisen med besteforeldre eller andre som synes det er hyggelig at barna får spise kveldsmat sammen på klubbhuset.

https://www.spleis.no/project/238933