Håndballglede i høstferien

Postet av Ottestad IL den 12. Okt 2022

snitt.jpg

Takk til Mia, Emily og Linnea på kjøkkenet! Og takk til Erle, Emma x 2, Oleane, Atina, Una Marie, Andrea, Mina og Anne Christine som har vært utmerkede trenere disse dagene.

Til sist en stor applaus og takk til Marius Thorstad og Merethe Finvik Hagen som har hatt ansvar for planlegging og gjennomføring av håndballskolen. De to er henholdsvis leder og sportslig leder i håndballgruppa med utallige timer frivillig styrearbeid. I tillegg er de trenere på hver sine lag i fotball og håndball. Og har altså for n’te året seg fri i høstferien for å være til stede på håndballskolen og sørge for at alt fra innkjøp og servering til veiledning av instruktører og oppfølging av barna går på skinner.


Håndball-handledager hos Freske Fraspark

Postet av Ottestad IL den 3. Okt 2022

HÃ¥ndballskole 2014 06.JPG

Freske Fraspark inviterer til handledager:

Håndballsesongen er nå snart i full gang, og som vanlig på denne tiden slår vi på stortromma.

Vi vil med dette invitere alle medlemmer av OTTESTAD Håndball til HANDLEDAGER hos Innlandets største håndballbutikk.

I år blir det i uke 41 og 42.

Det betyr at fra mandag 10 Oktober til og med lørdag 22 Oktober, vil det være handledager hos oss, med minimum 30% på alle håndballrelaterte varer.

Åpningstider er mandag til fredag 1000-1700 og lørdag 1000-1500.

VELKOMMEN SKAL DERE VÆRE!

Christer Hexeberg, Freske Fraspark, 62 52 42 01
Ottestad Håndballskole i høstferien

Postet av Ottestad IL den 3. Sep 2021

Velkommen til håndballskole i Ottestadhallen mandag til onsdag i høstferien! Håndballskolen er et tilbud til alle barn mellom 6-11 år, og det er ikke et krav at man har spilt håndball før. 

Vi inviterer til lek og moro med ball, og håper at både håndballferdigheter og vennskap skal utvikle seg på disse tre dagene.

Håndballskolen arrangeres i Ottestadhallen mandag 11. – onsdag 13. oktober. Åpent fra kl. 0800, trening fra kl. 0900-1500. Påmelding skjer etter førstemann til mølla prinsippet. Ottestad Håndballskole har plass til 50 deltakere.

Håndballskolen koster 800,-.  Det serveres sunn lunsj og frukt hver dag under håndballskolen. I tillegg får alle deltakerne en håndball, t-skjorte, drikkeflaske og gympose.

Påmelding: https://www.deltager.no/event/352892#init