Ny juniortrener gutter på plass!

Postet av Ottestad IL den 25. Nov 2019

Alexander Ødegaard, ny juniortrener.

Vi er stolte over å kunne presentere; Alexander Ødegaard signerte trenerkontrakt i dag som ny trener for Juniorlag Gutter i Ottestad IL Fotball.

Alexander vil bli en flott tilvekst og bidragsyter for våre eldste gutter og sikre en god kontinuitet i vår utviklings-trapp med sikte på spill på seniornivå. Gjennom sin brede erfaring vil han besitte kompetanse til å kunne ivareta både bredde og topp hos våre eldste ungdomspillere.

Alexander har, til tross for sin unge alder, opparbeidet seg høy trenerkompetanse og har lang trenererfaring bl.a fra Nordstrand og Oppsal i Oslo - og nå sist i HamKam. Alexander har UEFA B kompetanse og har ellers erfaring fra ulikt arbeid i fotballskoler og akademier hos klubber som Oppsal, Nordstrand, Ullern og Vålerenga. Han har videre jobbet med analyse og spillerutvikling og også bidratt som trenerutvikler. Alexander har ellers gjennomført ukevise studiebesøk hos klubber som Ajax, Manchester City og Espanyol, noe som skulle tilsi at å få Alexander inn i trenergruppa i OIL vil være en veldig nyttig og god tilvekst. 

Vi ønsker Alexander hjertelig velkommen til oss i Ottestad IL Fotball!

----

NB! SPILLERMØTE FREDAG 29. NOV KL 1700-1830. 

Vi håper alle juniorspillere og støtteapp. har anledning. 

Alexander vil der presentere opplegget for sesongen.

Hilsen sportslig ledelse
Treningsavgifter for høsten er på vei

Postet av Ottestad IL den 23. Okt 2019

I perioden 20.-30. oktober sender vi ut sesongens første treningsavgifter for innebandy, volleyball og håndball.

Dersom du ikke mottar treningsavgift fra oss, ber vi deg om å gi beskjed til medlem@ottestadil.no 

Vi er avhengige av denne inntekten for å dekke halleie, drakter, forsikringer og lagskontingenter.

Lykke til med sesongen!
Hamar sommerskiskole 2019 ble en super uke!

Postet av Ottestad IL den 17. Aug 2019


På vegne av arrangørklubbene Hamar Skiklubb og Ottestad IL ski, vil vi takke våre fantastiske unge trenere, og ikke minst sportslig leder Marianne Myklebust og praktisk leder Are Nerem. Dere har gjort sommerskiskolen til en uforglemmelig artig, slitsom, inspirerende, trivelig, sosial og opplevelsesrik uke for alle de 115 barna som deltok. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra foreldre om at det var en topp uke for barna!

Vi er stolt over å se at våre unge trenere bare blir mer og mer flinke, ansvarsfulle og ser ut til å ha et svært godt samhold, både seg imellom og med deltakerne. Det er et viktig mål for Hamar sommerskiskole å utvikle unge ledere. Dere viser at vi har lykkes!


Marianne og Are er helt uvurderlige! Vi er kjempeglade for at vi har dere med på laget.

Vil du se flere bilder og lese mer om hva gjorde på sommerskiskolen, se www.hamarsommerski.no og https://www.facebook.com/hamarsommerskiskole/

Vi gleder oss allerede til Hamar sommerskiskole 2020!

Takk også til våre samarbeidspartnere SpareBank 1 Østlandet, Stora Enso og Hedmark fylkeskommune.

Beste hilsen

Ingrid Robøle, leder Hamar Skiklubb

Torfinn Kringlebotn, leder Ottestad IL
Baneanlegget stenges uke 31

Postet av Ottestad IL den 29. Jul 2019

Denne uken (29. juli til 4. august) skal løpedekket i idrettsparken repareres/ fullføres, og da kan må hele baneanlegget stenges. Ber om at foreldre gir beskjed til sine barn og ungdommer om å holde seg borte fra kunstgressanlegget en uke, men at treningsfeltet (gress) og Hias-banen er tilgjengelige.

Ordførerbesøk i Mandagsklubben

Postet av Ottestad IL den 13. Mai 2019

Vi har hatt hyggelig besøk av Stanges ordfører Nils Røhne og idrettskonsulent Line Kongssund i dag. 

I tillegg til å fortelle om Mandagsklubbens innsats for klubben, fikk vi gitt et viktig innspill i disse arealplan-dager: Vi må passe på å avsette nok arealer til å drive fysisk aktivitet og være sosiale. Folk flytter ikke til Ottestad for å bo, men for å LEVE*. 

Med et anslag på 1100 nye boliger de neste 10 årene, vil trolig medlemstallet i idrettslaget krype fra 1500 til 2000. Med tilsvarende vekst vil vi om 230 år være nesten 3000 medlemmer. Nå må vi følge med i timen og sørge for at det avsettes arealer til både fotballbaner, haller, ski og sykling, friluftsliv og uorganisert aktivitet. 

Ordføreren takket for innspillene og understreket hvor viktig det er for OIL å spille disse tingene inn til arealplanen som har høringsfrist 6. juni. Han fortalte samtidig at han har 5 barnebarn som spiller fotball og derfor tilbringer mye av sin fritid på fotballbaner i området. Mandagsklubben og anleggsansvarlig Bjarne Kise overrakte ordføreren en ny og skinnende gul Ottestad-kamptrøye til å pryde ordførerkontoret.

Møt gjerne frem på åpent møte om Arealplan i Ottestad tirsdag 14. mai klokken 18.00 på Ungdomsskolen. https://www.stange.kommune.no/category8316.html 

Har du innspill som vedrører idrettsaktivitet, send dem gjerne til post@ottestadil.no slik at vi kan ta med disse når høringsinnspillene skal formuleres og sendes inn fra styret. HUSK at også enkeltpersoner står fritt til å sende høringsinnspill til kommunen.


*) Hedmark Idrettskrets forteller at idrettslagene i Hedmarks hadde 4000 medlemmer for hundre år siden, i dag har de 80.000 medlemmer. Dette sier noe om en trend der stadig flere er medlemmer i idrettslagene og tilbringer mye av sin fritid der med fysisk aktivitet eller trenerverv/dugnadsarbeid. Av dette tolker vi at idrettslagene er en svært viktig arena for både den fysiske og mentale/sosiale helsen!

Handleuker på Freske fra 1. april

Postet av Ottestad IL den 29. Mar 2019

Våren og fotballsesongen er i anmarsj, og Freske Fraspark inviterer til handleuker fra 1. - 27. april (men stengt i påskeuken).

I denne perioden er det minimum 30% på alle fotballrelaterte varer i butikken. (med unntak av noen toppmodeller på fotballsko til 20%).

Åpningstider er mandag til fredag 1000-1700 og lørdag 1000-1500.

Freske Fraspark er leverandør av Ottestad IL sitt Puma-klubbtøy som benyttes av alle ballidrettene våre. 

Alle medlemmer i klubben er velkommen til å handle med klubbrabatt!

Her finner du Freske Fraspark

Gi et bidrag tirsdag 12. mars!

Postet av Ottestad IL den 6. Mar 2019

A-lag herrer og Jenter-17 går med bøsser for Krafttak mot kreft i Ottestad tirsdag 12.03. kl. 17-20. Vi håper du vil støtte aksjonen!

Krafttak mot kreft foregår i mars hvert år. Da besøker nærmere 25 000 bøssebærere norske husstander, og samler inn penger til viktig kreftforskning og til tilbud til de som er berørt av kreft. En stor andel av bøssebærerne er russ, i tillegg til bygdekvinnelag, frivilligsentraler, andre lag og foreninger og bedrifter. 

Kreftforskning har kommet langt siden det i 2006 ble samlet inn 4,5 millioner kroner under Krafttak mot kreft, til i dag hvor aksjonen innbringer nærmere 50 millioner kroner. Hvert år løftes det frem et tema som man ønsker å sette mer fokus på, tidligere år har det vært samlet inn penger til blant annet uhelbredelig kreft, forskning på personlig tilpasset kreftbehandling, og kreftformer som få overlever.

PS. Hvis du ikke er hjemme på aksjonsdagen, kan penger gis på Vipps# 441139 (KMK Ottestad IL)

Aksjonsperioden for Krafttak mot kreft er 11.-17. mars 2019.

Stange Energi med videre som gullsponsor

Postet av Ottestad IL den 27. Feb 2019

Vi gleder oss over at Stange Energi fortsetter å støtte aktiviteten i Ottestad IL! Stange Energi er en av våre tre gullsponsorer, og bidrar til alle våre idrettsgrupper i tillegg til Mestringstimen, Energirittet og Energisprinten.

Medlemsrabatt på Sport1 Superstore Olrud

Postet av Ottestad IL den 15. Feb 2019

Vi gleder oss over fornyet avtale med Sport1 som gir svært gode rabatter til medlemmene i Ottestad IL!

Før du handler må du registrere deg som kunde på denne nettsiden. 

Når du er registrert, holder det å oppgi mobilnummer i butikk for å få klubbrabatten.

Rabattene gjelder blant annet 20-25% det meste av skiutstyr og skibekledning, 15-20% på joggesko og sykkelutstyr, 10% på øvrig sortiment. Samt rabatt på slip av ski og forhåndsbestilling av sykler. Se detaljer i vedlegg.

Avtalen gjelder på Sport1 Superstore på Olrud, CC Hamar og Brumunddal. Vi oppfordrer til å handle mest mulig på Olrud, da dette også genererer kickback til skigruppa ved en gitt omsetning.

Sport1 har spisskompetanse på ski, sykkel og løp.  Nå i vinter vil du treffe Marius Osvold (bildet) og Aage Høiby på skiverkstedet. I tillegg hender det at Stein Olav Snesrud fra skilandslaget er innom for å slå av en fagprat og dele erfaringer på verkstedet.

BILDET: Merete Hagelund (butikksjef), Marius Osvold (skiverkstedet. Smører blant annet for kombinertlandslaget) og Stein Olav Snestrud (samarbeidspartner, smøresjef for skilandslaget).Klubbdager hos Monter Hamar 4.-9. mars

Postet av Ottestad IL den 15. Feb 2019

I uke 10 (4.-9. mars) inviterer vår samarbeidspartner Monter Hamar til kampanjedager. 


Tilbud til medlemmene i Ottestad IL:

30% rabatt på verktøy*

40% rabatt på øvrige varer i butikken*

Be om at kjøpet registreres på kontoen OIL Medlem.

Medlemsbevis må fremvises 


NB. Medlemskap 2019 må være betalt. Vis frem i MinIdrett-appen eller skriv ut fra nettsiden.


*MERK AT RABATTEN IKKE GJELDER

- Bestillingsvarer (her gis det egne tilbud)

- Kampanjevarer (varer som allerede er på kampanje denne uka, se vedlegg)

- Nettovarer (se hyllekant, det vil stå «nettopriser» på etiketten)


SPESIALTILBUD VINDUER OG DØRER

Natre vinduer og balkongdører
50%http://natre.no/
Natre heve/skyvedør
25%
http://natre.no/
Gilje vinduer, balkong og skyvedører
50%http://gilje.no/
Lyssand vinduer, balkong og skyvedører
50%http://lyssand.com/


SPESIALTILBUD KJØKKEN

Aubo kjøkken35%https://www.aubo.no/


Velkommen!


Med vennlig hilsen 

Ottestad IL 

i samarbeid med daglig leder Viktor Dybendal


Monter Hamar

Åkersvikveien 30, 2321 Hamar

Tlf. 41652000

Catlike Mixino til 1200,-!

Postet av Ottestad IL den 9. Feb 2019

Vår samarbeidspartner Sykkel og Fritid har et godt tilbud på Catlike Mixino-hjelmer i fine Ottestadfarger. Vi får denne topphjelmen, som bl.a. brukes av det norske skilandslaget for 1200,- kroner. Veiledende pris er 2799,-.

Hjelmen er lett, luftig, enkel å tilpasse ulike hodefasonger, og lages helt og holdent hos Catlike i Spania.

Løp og kjøp!
OBS Ny parkeringsplass på Hias i byggeperiode 2019-2021

Postet av Ottestad IL den 5. Feb 2019

Fra midten av februar er det anlagt en ny, midlertidig parkeringsplass ved Hias-banen. Denne skal benyttes i tre år mens det bygges ny råvannspumpestasjon ved den gamle parkeringen.

Sykle, gå eller kjør flere sammen 

Vi oppfordrer til mest mulig samkjøring til Hias, eller bruk gjerne sykkel, spark, beina. Det blir trangt om parkeringsplassene, og det er alle vi som kjører bil som skaper trafikkfarlige situasjoner. Færre biler gir mindre kaos.

Ottestadstien legges også om i deler av byggeperioden. Alle endringer vil bli skiltet. Det vil bli gangvei fra banen til garderober og toalettanlegg.

NB. Ikke hent baller inne på anleggsområdet!
Hvis noen sparker en ball over gjerdet til anleggsområdet, er det strengt forbudt å hente denne. Det er avtalt med entreprenør at de vil sørge for å hente baller som havner utenfor gjerdet og kaste dem tilbake på banen. Hvis det er baller som forsvinner over gjerdet om kvelden, så kom tilbake neste dag for å hente.

Inntaket til pumpestasjonen blir 13 meter dyp, her vil vi ikke ha folk som faller ned!

Vi ber alle trenere, lagledere og foreldre om å informere spillerne om anleggsvirksomheten. 

Info fra Hias AS om de nye anleggene 
Hias skal bygge nytt og fremtidsrettet vannbehandlingsanlegg på Nordsveodden i Ottestad. Det nye anlegget skal sikre innbyggerne på Hedmarken trygg og sikker vannforsyning, og sikre kapasitet for vekst i regionen. Hias vannbehandlingsanlegg skal erstatte Hamar vannbehandlingsanlegg, som ble bygd i 1954, og er modent for utskifting.

  • Dette skal bygges:
  • Vanninntak med tilhørende inntaksledning.
  • Ny råvannspumpestasjon på Nordsveodden. Grunnflate: 145 kvadratmeter.
  • Hias vannbehandlingsanlegg med tilhørende rentvannspumpestasjon på Nordsveodden. Grunnflate: 2300 kvadratmeter. (produksjonsstart desember 2021)
  • Overføringsledning i Mjøsa mellom Hias vannbehandlingsanlegg og Hamar vannbehandlingsanlegg.
  • Ny pumpestasjon for pumping til Furuberget pumpestasjon ved Hamar vannbehandlingsanlegg. Grunnflate: 90 kvadratmeter.

Mer og løpende informasjon finnes på www.hias.no . Kontaktperson hos Hias er kommunikasjonssjef Lise Busterud Nordal.

Ottestadbuss til Birkebeinerrennet

Postet av Ottestad IL den 20. Jan 2019

Tradisjonen tro setter Ottestad IL Ski opp buss til Birkebeinerrennet 16. mars. Bussen vil gå fra Vikasenteret i Bekkelaget senest kl. 06:00 og kjøre direkte opp til Tingstadjordet (startområdet) på Rena.
Det blir ingen retur fra Lillehammer. Pris for medlemmer av Ottestad IL Ski er 100 kroner. For ikke medlemmer er prisen 200 kroner. Ved full buss så vil medlemmer prioriteres. Plassbestilling gjøres ved å sende en e-post til Endre Hjelseth

 Spørsmål kan rettes til sportslig leder i skigruppa, Endre Hjelseth, på tlf. 902 39 104.
Støtte til innkjøp av nye 3erbaner

Postet av Ottestad IL den 11. Jan 2019

Enda en gledelig melding fra Sparebankstiftelsen Hedmark: Ottestad IL er tildelt støtte til innkjøp av fire 3erbaner for barnefotball. Dette har vært et savn i klubben siden 3erfotballen ble innført, nå får endelig de yngste skikkelige baner med vant å boltre seg på til våren. Takk for støtten!


Foto: Jan Morten Frengstad
Støtte til miljøtiltak på Hias-banen

Postet av Ottestad IL den 4. Jan 2019

Vi har fått tildelt støtte til miljøtiltak på Hias-banen i 2019, en hyggelig gave fra Sparebankstiftelsen Hedmark på 85.000 kr. Så nå blir det opprydding med installasjon av granulatfangere, flytting og tetting av gjerder og andre tiltak som er planlagt. Takk for støtten, dette ser vi frem til!