Stillinger ledig i skigruppa

Postet av Ottestad IL - Ski den 18. Mar 2019


Er du en av dem som synes langrenn er en strålende aktivitet? Har du barn som er aktive i skigruppa, eller bruker du de fantastiske løypene i nærområdet? Da bør du lese videre, vi trenger deg. Ingenting av dette går rundt av seg selv uten engasjerte frivillige. Akkurat nå har vi noen ledige stillinger i skigruppa.


Assisterende løpsleder for CC-løpet (haster)

CC-løpet arrangeres 27. april. Skigruppa er teknisk arrangør. Vi har en løpsleder på plass som vil planlegge løpet i forkant, men som ikke har mulighet til å være tilstede selve løpsdagen. Dette er derfor et lavterskeltilbud for å komme inn i skigruppas flotte arrangørstab. Har du lyst til å ta på deg ansvaret med å få i land CC-løpet 2018? 


To medlemmer i gruppestyret i skigruppa

Før vi går inn i ny sesong trenger vi påfyll av nye medlemmer til gruppestyret. Per i dag er vi tre; leder, sportslig leder og dugnadsansvarlig. Vi trenger en som kan jobbe med sammen med daglig leder i Ottestad IL med å skaffe sponsorer. Vi har også behov for en som kan være arrangementsansvarlig. Det innebærer å koordinere gruppens arbeid med diverse arrangementer. Gruppestyret har ca 5 møter i året. Som de andre gruppestyrene i OIL honoreres ikke medlemmene, men du kan glede deg over å være med å legge tilrette for treningsglede for store og små.


Løpsleder for HA-løpsfestival  

HA-løpsfestival er et årlig arrangement siste helgen i oktober. Skigruppa har arrangert dette i flere år, så rutinene er på plass. Men det er alltid rom for å videreutvikle arrangementet. Har du lyst til å ta denne lederoppgaven? 

Spente barn før start på Energisprinten 2018. Foto: Johannes Wiken


Vi trenger deg! 

Ta kontakt med Karianne Eide Longva, e-mail kelongva@hotmail.com / 97162042


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.