Tour de Hedmarken del 3 og 4

Postet av Ottestad IL - Ski den 28. Des 2017

Tour de Hedmarken fortsatte 3.juledag med Gåsburennet i klassisk stil i idylliske forhold med masse nysnø og flott vær. Mange av Ottestadløperne gikk gode renn, selv om flere følte seg litt tunge etter juledagene. Ida Hult gikk derimot sitt beste renn denne sesongen og gikk helt til topps i Jenter 14 år. Gratulerer!

Ida på toppen av pallen! Sammenlagt holdt det til en sterk 2.plass.

Finaledagen på Budor kom med mye mer snø, noe som gjorde forholdene litt ekstra krevende for både løpere og arrangører. Det så ikke ut til å stanse våre ivrige og gode skiløpere. Det var jaktstart i fristil for de beste 13 år og eldre, og fellesstart for de som var litt bak i sammendraget eller som ikke hadde gått alle de tre første rennene. Både Emma og Martine S gikk fort i finalen på Budor uten å kjempe om sammenlagtplasseringer. En annen som imponerte var Herman i G 14 år som danset lett under de tunge forholdene.

Kaja har ledet TdH fra første renn og beholdt ledelsen etter sterke renn både på Gåsbu og Budor. Her fra Gåsburennet.

Even var spent før jaktstarten siste dag, men han viste igjen at han har et ekstra gir når det står om seier og gikk så fort under jaktstarten at det aldri var tvil om sammenlagtseieren i Gutter 15 år.  

Ada ble nr 2 sammenlagt i Kvinner 17 år og særlig klassiskrennene gikk bra under årets TdH.

Lars-Haakon gikk ut i tet med et jagende felt litt bak. Han forsvarte seg godt og tok seieren sammenlagt i Menn 19-20år.


Gratulerer alle sammen med flotte resultater og super innsats i Tdh 2017!


Resultater her: 

Gåsburennet: http://www.tourdehedmarken.no/...

Budor fristil: http://www.tourdehedmarken.no/...

Sammenlagt TdH 2017: http://www.tourdehedmarken.no/...


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.