Martine kretsmester på Savalen

Postet av Ottestad IL - Ski den 12. Feb 2017

Det ble en flott skihelg på Savalen for de få Ottestadløperne som hadde tatt turen til Sjusjøcup 6 og 7 med fine løyper, gode resultater, leiligheter rett ved arena, herlig vintervær og hyggelig sosialt samvær.

Gutta våre med Eirik, Ole Magnus og Simen viser seg sterkere for hvert renn denne vinteren. Ole Magnus gikk en knallsterk duathlon lørdag og spurtet om 3.plassen. Det ble en flott 5.plass i en sterk gutteklasse og 7.plass søndag. Simen viser også stadig bedre form, og kom inn til 9. og 8.plass denne helga.

Blant jentene hadde vi med Ada, Ida, Emma og Martine (søndag). Ada hadde en vond hals som satte sitt preg på formen lørdag, og søndag var hun en av de blideste heierne. Emma gikk en god duathlon lørdag, og en enda bedre 5 km fristil på søndag med skikkelig trøkk som holdt til 5.plass.

Ida har beholdt den gode januarformen og lørdag tok hun 3,plass etter en rå avslutning i fellesstarten. Søndag skøytet hun seg inn til flott KM-sølv i de tøffe løypene på Savalen.

Martine viste nok en gang at hun har hevet seg mange hakk denne vinteren. Søndag gikk hun en sterk 5 km fristil med 5.beste dametid uansett klasse og ble kretsmester i jenter 19-20år. Vi gratulerer Martine og ungdommene med de flotte resultatene og anbefaler flere å bli med på skihelg i Nord-Østerdalen neste gang!


Resultater:

Lørdag: http://www.tynsetidrett.no/file=25176

Søndag: http://www.tynsetidrett.no/file=25182


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.