Gulljenter på KM sprintstafett

Postet av Ottestad IL - Ski den 8. Jan 2017

Gulljentene Ada og Emma


KM sprintstafett ble gjennomført i klassisk stil på Veldre sag søndag. Mjøsski sørget for flotte løyper, som ga mange tette oppgjør i et herlig vintervær. Ottestad hadde 12 lag med i klassene fra 11-16 år, og det var ikke noe å si på innsatsen!

Jentene imponerte stort i dag. Først ut var jenter 11-12 år der Hanna og Martine gikk helt til topps. Her hadde Ottestad med hele 4 lag, og de andre lagene fulgte opp med 4., 8. og 9.plass. De to lagene med våre 13-årsjenter var også sterke i kamp mot ett år eldre jenter, og Ida og Live tok her en flott 4.plass. Emma og Ada viste seg som skikkelig fightere i dag i et tett oppgjør med Vangs jenter i 15-16års-klassen. Disse fire jentene trener i sammen flere dager i uka, og begge lag hadde veldig lyst på seieren. Det var først mot slutten av stafetten over 6 etapper at våre jenter avgjorde. Gratulerer!

Ottestad hadde også med 5 guttelag i dag: Eirik og Mikkjel i 11-12år, Henrik, Herman, Vegard og Casper i 13-14år og Isak, Even, Ole-Magnus og Simen i 15-16år. Best av våre guttelag ble Simen og Ole-Magnus med 6.plass i 15-16-årsklassen. Alle OIL-gutta kan ta ett år til i samme klassen og vil nok klatre ennå noen plasser opp på lista om ett år.


Resultater:

https://bloccontent.blob.core.windows.net/files/20...


Gøy med stafett!

God stemning før start!

God stemning i denne gjengen både på skirenn og etterpå!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.