Fortsatt mulig å melde seg på samlingen på Venabu

Postet av Endre Hjelseth den 8. Nov 2016

Per skrivende stund har hele 92 personer meldt seg på Venabu-samlingen. Men vi ønsker å få med flere. Samlingen har fokus på det sosiale og bygge gode relasjoner i skigruppa. Det vil bli lagt opp til organisert skitrening for utøverne våre i tillegg til sosiale aktiviteter for alle. Helgen er perfekt for familien. Siste frist for å melde seg på er 14. november.

Venabu melder om perfekte snøforhold slik bildet over fra 8. november viser.

Skigruppa sponser noe av utgiftene for alle opp til og med junioralder. I prisene som er oppgitt under inngår overnatting og helpensjon fra fredag til søndag:
kr 1500.- for voksne* (*750 kroner for trenere)
kr 1200.- for 15-19 år
kr 1000.- for 10-15 år
kr 550.- for 4-10 år
kr 250.- for 2-4 år
Barn under 2 år gratis.
Tillegg for evt. enkeltrom for personer over 15 år kr 340,-.

Påmelding gjøres ved å sende en e-post til ski@ottestadil.no. E-posten merkes "Påmelding miljøsamling". I e-posten må navn og alder oppgis. Har du noen form for matallergier må dette oppgis. Påmeldingen er bindende etter fristen 14. november.

Programmet vil vare fra fredag kveld med kveldsmat ved adkomst og frem til og med lunsj på søndag. Rommene på Venabu er dobbeltrom,tresengsrom og noen familierom med 4-6 sengeplasser. Prisene som er oppgitt tar utgangspunkt i at barn sover på rom sammen med foreldre. Romfordeling vil gjøres etter at påmeldingsfristen er ute.

Informasjon om Venabu fjellhotell finner du på www.venabu.no. Vi håper så mange som mulig blir med på samlingen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.