Volleyball for jenter - plass til flere!

Postet av Ottestad IL - Ski den 3. Nov 2016

Vi trener i Ottestadhallen onsdag kl. 18-19, og alle jenter (2006-07) er velkommen til å bli med og prøve. Du trenger ikke å bo i Ottestad, vi vil gjerne ha med jenter fra hele nærområdet.

Organisering:

Tilbudet i høst er gratis - klubben sponser leie av hallen, og vi har fått baller/nett fra Volleyballforbundet. Det er derfor ingen kostnader knyttet til dette unntatt krav om å betale medlemskap i OIL (200 kr/år).

Sportslig:

Volleyballforbundet har for tiden et konsept for barn kalt minivolleyball: https://volleyball.klubb.nif.no/barn/Sider/Hjem.as.... Her er det i startfasen lov å holde ballen slik at det raskere er mulig å få til samspill. Og så skjerpes kravene til slag og andre regler etter hvert.

Om vi skal spille kamper må vi reise til Oslo-området for å finne motstandere. Vi har lave ambisjoner på dette området, men tar sikte på 1 turnering utpå vinteren slik at vi har en gulrot for sesongen.


For de som ønsker å prøve volleyball, er det bare å møte opp i Ottestadhallen onsdag kl. 18. Eventuelt ta kontakt med trener Nils Nes på tlf. 99693526.

VELKOMMEN!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.