Miljøsamling på Venabu 2. - 4. desember

Postet av Endre Hjelseth den 19. Okt 2016

Program for samlingen er ennå ikke fastlagt men vi kan garantere at det både blir gøy, gode treninger, sosialt samvær og forhåpentligvis snø under skiene!

Skigruppa sponser noe av utgiftene for alle opp til og med junioralder. I prisene som er oppgitt under inngår overnatting og helpensjon fra fredag til søndag:
kr 1500.- for voksne* (*750 kroner for trenere)
kr 1200.- for 15-19 år
kr 1000.- for 10-15 år
kr 550.- for 4-10 år
kr 250.- for 2-4 år
Barn under 2 år gratis.
Tillegg for evt. enkeltrom for personer over 15 år kr 340,-.

Påmelding gjøres ved å sende en e-post til ski@ottestadil.no. E-posten merkes "Påmelding miljøsamling". I e-posten må navn og alder oppgis. Har du noen form for matallergier må dette oppgis. Påmeldingen er bindende etter fristen 6. november.

Programmet vil vare fra fredag kveld med kveldsmat ved adkomst og frem til og med lunsj på søndag. Rommene på Venabu er dobbeltrom,tresengsrom og noen familierom med 4-6 sengeplasser. Prisene som er oppgitt tar utgangspunkt i at barn sover på rom sammen med foreldre. Ønske om rom/romfordeling vil gjøres etter at påmeldingsfristen er ute.

Informasjon om Venabu fjellhotell finner du på www.venabu.no. Vi håper så mange som mulig blir med på samlingen (i fjor var vi 85 personer).


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.