Even med sterk 6.plass i NM junior sprint

Postet av Ottestad IL - Ski den 12. Jan 2020

Even imponerte på NM sprinten

Denne helga har juniorenes tre første norgescuprenn blitt arrangert på Lygna, og det har vært med 4 juniorer fra OIL. NM sprint klassisk var innlagt i lørdagens renn og her tok Even en knallsterk 6.plass i yngste juniorklasse. Gratulerer! 

Even har imponert med gode løp hele helgen, og det ble i tillegg 25.plass på 10 km klassisk og 19.plass på 10 km skøyting. På sprinten lørdag vant han prologen og tok seg lett videre fra kvartfinale og semifinale. I finalen tok han teten tidlig og han så ut til å ha full kontroll. Men plutselig løsnet bindingen, han kom ut av balanse og knakk staven. Han hadde ingen mulighet til å være med inn etter denne hendelsen. Veldig kjedelig at dette hendte, men vi er sikre på at Even slår tilbake senere og 6.plass er uansett imponerende i et felt på 160 løpere. 

Det går fort unna når Even får på seg startnummer


Andreårsjunior Simen gikk to veldig gode klassiskrenn. 32.plassen fredag på 10 km klassisk var ny pers i NC-sammenheng. 54.plass på sprint og 45.plass på 10 km skøyting på en litt tyngre dag viser at han har tatt et stort steg denne sesongen.

Simen sekunderes av Bjørn ved passering


Ada kom sterkt tilbake etter en sykdomsperiode og gikk to veldig gode klassiskrenn med 68.plass på 5 km og 62,plass i sprinten. Ada og Emma går nå i eldste juniorklasse med to årskull og da blir det vanskeligere å få norgescuppoeng enn i fjor.

Ada i fint driv i en av løypas bratte motbakker


Emma viste stabilt god form hele helga og fikk plasseringer like bak Ada på klassisk; 73.plass på 5 km og 71.plass på sprinten. På søndagens 7,5 km skøyting gikk hun kanskje sitt beste norgescuprenn noensinne og det holdt til 58.plass, ikke langt unna norgescuppoeng.

Emma fornøyd med første norgescuphelg


Gratulerer alle med en flott start på norgescupen. Vi gleder oss til å følge dere alle videre i sesongen. Neste norgescup går i Holmenkollen om 5 uker.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.