Takk til Kaaterud Gård for gravejobb!

Postet av Ottestad IL - Ski den 31. Okt 2019

Ved inngangen til skiløypene mellom Ottar Landfaldsvei og jordet på Øvre Kåterud har det ligget en steinhaug som har plaget løypekjørerne, den var vond å få kjørt over og kunne lett gi skade på løypeutstyret. Den er nå fjernet takket være Per-Otto og Niels Henrik Landfald, tusen takk for hjelpen!

Harald Nordbye skriver: "Som det ble konkludert med i forrige uke, skulle je ta kontakt med Landfaldkara om de hadde noe i mot at denne ble fjernet. En E-post ble sendt med spørsmål om det. Mandag ringte Per Otto meg og sa at det var greit. Men han stilte spørsmål om Skigruppa hadde maskiner til å ta den jobben, - hvilket je kunne fortelle at det har vi itte og at det i tilfelle må leies. «Je skal ta en prat med Nils Henrik så prates vi om et par dager», var konklusjonen i den telefonsamtalen. 

I går stakk jeg oppom, og da fortalte Nils Henrik at de i øyeblikket gravmaskin på garden og at han kunne ta denne jobben. Og nå er stenhaugen i ferd med å forsvinne. Betaling? Nei, det var itte noe å prate om.  I mitt arbeid med O-stien har det alltid vært velvilje fra Øvre Kaaterud. Bl.a. fikk vi bruke traktor/henger for å kjøre ved hematt da Edvin og jeg dugnad i  Kåterudhagan for å øke profilen i stien.  Og det som skjer nå, er i samme ånd." 

Vi er heldige som har så mange engasjerte personer rundt turstier og løypenettet i Ottestad. Grunneiere, Ottestadstiens venner, sponsorer og frivillige som bidrar med mange timer og mye velvilje for at vi skal få fine turopplevelser hele året.


 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.