Vakkert løp i vakker natur

Postet av Ottestad IL - Ski den 5. Nov 2018

Årets HA-løpsfestival ble en stor suksess. Som vanlig inviterte vi til løpshelg siste helgen i oktober. Snøen som var meldt holdt seg heldigvis unna, i stedet fikk vi strålende sol og fantastiske forhold for alle deltagerne. I år var det rekord i antall deltagere på søndag på de individuelle løpene. Mange store smil, slitne bein og fornøyde løpere å se. Vi gleder oss allerede til neste år.

Vi takker alle som har vært med å bidratt med stort og smått. Vi er helt avhengig av dugnadsinnsats, sponsorer og samarbeidspartnere for å få til et så bra arrangement.

Høstens vakreste eventyr? Foto: Wiken Media


Full fart fra start på Espern-joggen. Foto: Wiken MediaHer er noen resultater og bilder fra søndagens løp. 

Full resultatliste finner du her


Stora Enso-løpet Ottestadstien rundt (15,9 km)

Herreklassen ble vunnet av Sigurd Ruud Skjeseth (Tjalve) på 55:16.2, ny løyperekord! Med seg på seierspallen for menn 20-39 år har han Ola Korbøl (Mosvik IL) og Øyvind Hasli (Eina IL). Dette var også de tre raskeste mennene stien rundt.  

Seierspallen for M20-39 år. Foto: Wiken Media


Dameklassen ble vunnet av Marthe Kristine Hafsahl Karseth (Vang Skiløperforening) på tiden 1:10:05.5. På seierspallen for kvinner 20-39 år står også Thea Tollersrud (Team Trimmen) og Heidi Syversen (FIK Orion). Den nest beste tiden hadde imidlertid Hanne Nilsen (Hamar ski) som stilte i klassen K 16-19.   

Seierspallen for klassen K20-39. Foto: Wiken Media


Espern-joggen (5km)

I år var det mange som løp den korte distansen. Løypa var lagt om i år, så det var første gang akkurat denne løypa ble løpt. Vi har fått gode tilbakemeldinger på den nye traseen, så den blir lik neste år. Spesielt gledelig synes vi det var at et helt fotball-lag valgte å delta. Neste år håper vi mange andre lag tar utfordringen og gjør det samme.

I ensom majestet. Foto: Wiken Media


Stange Energi – sprint

Ekstra morsomt er det med Energi-sprinten. De minste er så ivrige før start og veldig fornøyd når de kommer i mål. Det er ekstra morsomt å henge medaljer rundt halsen på den som har deltatt på sitt første løp.

Spente før start. Foto: Wiken Media

Fortjent medalje etter målgang. Foto: Wiken Media


Dronebilde - løpere på vei mot mål. Foto: Wiken Media


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.