Gull og sølv i KM stafett

Postet av Ottestad IL - Ski den 8. Apr 2018


Ottestad stilte med 3 lag i dagens KM stafett og to jentelag i 11-12-årsklassen. De yngste var først ut og her var det full innsats hele veien. Store smil selv om noen synes skia var litt bakglatte! Smørerne hadde i dag ekstra store utfordringer med temperatur rundt null og vekslende regn og snø. Takk til støtteapparatet med Nils i spissen som gjorde en kjempeinnsats med ski.  For de eldste ble det enten klister eller rubb. Både ungdomsløperne og damene hadde supre ski! 

I ungdomsklassene var Ottestad med i toppen i år også. Ole-Magnus og Mille vekslet først med klar beskjed om at Ottestad ville kjempe om medaljene. Herman gikk en sterk andreetappe og sendte Even ut på tredjeplass. Han gikk igjen et sterkt løp og gikk laget inn til sølv bak Hernes. På jentelaget var det Live som hadde 2.etappen og hun gikk et superløp. Ida avsluttet med nok et flott klassisk renn og sikret KM gullet klart foran Vang og Hamar.

Med Martine i Alta, hadde førsteårsjuniorene Emma og Ada fått med seg trener Stine. Laget gikk jevnt bra og tok sølv i seniorklassen etter Vang. 

Skigruppa gratulerer alle løpere og støtteapparatet med flotte resultater! 

Resultat: 

https://www.langrenn.com/getfile.php/4133442.92.kkws7jaiikn7zp/km-hedmark-staf-2018.pdf

Fornøyde jenter som synes stafett er gøy!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.