Klart for samling på Venabu

Postet av Ottestad IL - Ski den 25. Okt 2017

 Årets samling på Venabu arrangeres 1. til 3. desember. Påmeldingen er åpen, og frist settes til 15. november.

På Venabu har snøen kommet, så det lover godt for gode skiøkter i tillegg til mye gøy og hyggelig sosialt samvær. Vi oppfordrer hele familien til å bli med. I år er det ektefellerabatt. Vi har «hele» hotellet for oss selv, noe som gir en unik sosial ramme for store og små. Detaljprogrammet for samlingen er ikke klart, men rammene er at vi ankommer Venabu fredag ettermiddag/kveld hvor vi har felles middag ca. kl. 20. Vi avslutter med lunsj søndag.

Prisene under gjelder pr. person i 2 døgn med full pensjon (middag fredag og lørdag, frokostbuffet og lunsj lørdag og søndag. Middag lørdag er buffet pluss litt julemat. Te/kaffe, melk og juice er inkludert i alle måltider).  Ottestad IL Ski sponser en del av kostandene (allerede fratrukket i prisen).

Voksen:     kr 1 500/ektefelle kr 900
10-18 år:   kr 1 000
6-10 år:    kr 600
Under 6 år: kr 300
Trenere/styremedlemmer betaler kr 750. Tillegg for evt. enkeltrom for personer over 15 år kr 350.


Venabu fjellhotell har ulike type rom. Alle har bad/dusj på rommet. Noen er ordinære dobbeltrom, noen 3-sengsrom, noen fire-sengsrom og 3 familierom med sengeplass for 4-6 personer. Undertegnede vil foreta romfordeling i samråd med hotellet. Par og familier som ønsker å bo sammen får selvfølgelig dette. Barna/ungdommen bor gjerne på rom sammen. Les mer om hotellet på venabu.no. Romønsker gis sammen med påmeldingen. Påmelding sendes på e-post til ski@ottestadil.no Påmeldingen må inneholde navn, alder, evt. allergier og romønsker.

Spørsmål om samlingen kan stilles til skigruppas leder Endre Hjelseth på tlf. 902 39 104.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.