Gull, sølv og bronse på KM stafett

Postet av Ottestad IL - Ski den 26. Mar 2017

OIL på toppen i G13-16 på Natrudstilen.Dette herlige trekløveret var først ute av OIL-lagene. Ingen tvil om at det var gøy å gå stafett!


06-gjengen stilte med mix-lag i G11-12 og hadde fin fart i sporet!


Fornøyde 05-jenter etter en knallsterk 2.plass.


Disse gutta strålte om kapp med sola etter at seieren i KM var sikret. I klassen G13-16 år der samlet alder kan være max 45 år, var det spennende helt til mål. Even og Simen gikk gode etapper og sendte ut Ole-Magnus et halvminutt bak første rene klubblag. Etter en forrykende siste etappe av Ole-Magnus, kunne gutta juble for KM-gull. Vi gratulerer!


I ungdomsklassen for jenter var det jevnt mellom OIL og Vang. Begge lagene gikk med to 16-åringer og en 13-åring. OIL hadde et lite overtak ut på siste etappe, men Vang kom veldig sterkt på slutten og tok seieren. Vi gratulerer våre flotte skijenter med sølvet!

I både jente- og gutteklassen stilte OIL med "unge" 2.lag. Disse løperne kjempet hardt på det sugende påskeføret litt lenger bak i løypa.

I menn senior stilte juniorene Oskar og Lars-Haakon med veteranen Tommy, og etter en hard kamp mot Strandbygda på siste etappe ble det bronsemedalje på det eneste OIL-laget i junior- og seniorklassene. Vi gratulerer!


Resultater: km-hedmark-stafett-2017.pdfKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.