Takk til Kaaterud Gård for gravejobb!

Postet av Ottestad IL - Ski den 31. Okt 2019

Ved inngangen til skiløypene mellom Ottar Landfaldsvei og jordet på Øvre Kåterud har det ligget en steinhaug som har plaget løypekjørerne, den var vond å få kjørt over og kunne lett gi skade på løypeutstyret. Den er nå fjernet takket være Per-Otto og Niels Henrik Landfald, tusen takk for hjelpen!

Harald Nordbye skriver: "Som det ble konkludert med i forrige uke, skulle je ta kontakt med Landfaldkara om de hadde noe i mot at denne ble fjernet. En E-post ble sendt med spørsmål om det. Mandag ringte Per Otto meg og sa at det var greit. Men han stilte spørsmål om Skigruppa hadde maskiner til å ta den jobben, - hvilket je kunne fortelle at det har vi itte og at det i tilfelle må leies. «Je skal ta en prat med Nils Henrik så prates vi om et par dager», var konklusjonen i den telefonsamtalen. 

I går stakk jeg oppom, og da fortalte Nils Henrik at de i øyeblikket gravmaskin på garden og at han kunne ta denne jobben. Og nå er stenhaugen i ferd med å forsvinne. Betaling? Nei, det var itte noe å prate om.  I mitt arbeid med O-stien har det alltid vært velvilje fra Øvre Kaaterud. Bl.a. fikk vi bruke traktor/henger for å kjøre ved hematt da Edvin og jeg dugnad i  Kåterudhagan for å øke profilen i stien.  Og det som skjer nå, er i samme ånd." 

Vi er heldige som har så mange engasjerte personer rundt turstier og løypenettet i Ottestad. Grunneiere, Ottestadstiens venner, sponsorer og frivillige som bidrar med mange timer og mye velvilje for at vi skal få fine turopplevelser hele året.


 


0 Kommentar

Venabu 2019 - meld dere på

Postet av Ottestad IL - Ski den 28. Okt 2019
Nå skal vi snart på tur igjen. Den årlige miljøsamling på Venabu fjellhotell nærmer seg med stormskritt. Vi reiser som vanlig første helgen i desember, i år er datoen 29.11-1.12. Vi håper på snø, gode ski og akeforhold, men blir det ikke det så blir det uansett en god samling. Se video fra tidligere samlinger. 

 

Påmeldingen er åpen fra i dag og fristen er fredag 15. november. Meld dere gjerne på med en gang, det letter jobben med å fordele rom før avreise. 

 

På miljøsamlingen er det sosiale det aller viktigste. Vi håper vi ser mange nye ansikter blant alle gamle traverne i år. Selvfølgelig er det også noen gode treningsøkter for de aktive utøverne, men 10-kampen lørdag kveld en nok høydepunktet for mange. Dra gjerne hele familien. I år, som i fjor, er det ektefellerabatt.  Ottestad har «hele» hotellet, noe som gir en unik sosial ramme for store og små. Det er selvsagt også lov å sende utøveren med andre som skal oppover om du selv er forhindret. Alle er velkomne! 

 

Vi oppfordrer alle som har vært med før til å invitere med seg nye medlemmer. 

 

Ankomst Venabu er fredag ettermiddag/kveld. Felles middag ca. kl. 20. Samlingen avsluttes med lunsj søndag. Programmet for samlingen kommer senere, men det blir trening, gode måltider og sosial moro. 

 

Pris

Ottestad IL Ski sponser en del av kostandene, det er allerede trukket fra. 

 

Prisene er per person i 2 døgn med fullpensjon:

 

  • Middag fredag og lørdag, frokostbuffet og lunsj lørdag og søndag. 
  • Middag lørdag er buffet og litt julemat. 
  • Te/kaffe, melk og juice er inkludert i alle måltider.  

 

Voksen: kr 1 600/ektefelle kr 1000
10-18 år: kr 1 100
6-9 år: kr 600
Under 6 år: kr 350
 Trenere/styremedlemmer betaler kr 800.

Tillegg for evt. enkeltrom for personer over 15 år er kr 380. 

 

Info om Venabu fjellhotell:

Alle rom har bad/dusj på rommet. Det er dobbeltrom, noen 3-sengsrom, noen fire-sengsrom og 3 familierom med sengeplass for 4-6 personer. Undertegnede vil foreta romfordeling i samråd med hotellet. Par og familier som ønsker å bo sammen får selvfølgelig det. Barna/ungdommen bor gjerne på rom sammen. Skriv ønsker i mailen når dere melder dere på. 

Les mer om hotellet på www.venabu.no.

Påmelding sendes på e-post til ski@ottestadil.no Påmeldingen må inneholde navn, alder, evt. allergier og romønsker.

 

Har du spørsmål kan du ringe eller sende mail til skigruppas leder Karianne Eide Longva.

Tlf: 97162042

Mail: kelongva@hotmail.com


Venabu Fjellhotell | Venabygd Fjellhotell | Fjellhotell Oppland
0 Kommentar

Flott løpsfestival i strålende vær

Postet av Ottestad IL - Ski den 27. Okt 2019


Litt over 300 deltagere stilte til start på årets løpsfestival. Solen skinte selvsagt i år også, og det skapte en fantastisk ramme rundt løpet.

 

Det er stort spenn i ambisjonene blant løperne. Noen løper for å vinne løpet, noen for å vinne over seg selv og andre for å ha en sosial og fin tur med venner. Det er det som gjør det morsomt å arrangere, her er alle hjertelig velkomne.


 

Ottestadstien rundt på 16 km hadde i år overlegne totalvinnere i både dame og herreklassen. Kvinneklassen ble vunnet av vår egen Mille Eide Nyhus på tiden 1.12.06 og herreklassen ble vunnet av Vegard Ølstad Dalberg fra Ren-Eng på tiden 55.38.6. Gratulerer så mye til begge!


I Espernjoggen på 5 km var Jørgen Kvarstad G15 og Malin Hoelsveen J14 raskeste herre og dame etter sterke løp.

 

Andre resultater finner dere her: https://live.eqtiming.com/50044#result:187363-615302-0-1-1-


Vi ønsker alle velkommen tilbake siste søndag i oktober 2020!


0 Kommentar

Nå kan du bestille OIL-skiklær (stenger 20.10.)

Postet av Ottestad IL - Ski den 1. Okt 2019

Klubbtøy til OIL ski bestilles på nettsidene til Swix/original og hentes på Sport1 Hamar superstore på Olrud.

Nettbutikken er åpen fra 1. oktober til 13. oktober. Alle bestillinger som legges inn i denne perioden, garanteres levering før jul.

NB. Sport1 Olrud har bestilt prøvekolleksjon, den er snart på plass i butikken, vi legger ut info når dette er klart. Hvis du ikke er sikker på hvilken størrelse du trenger, anbefaler vi en tur til Sport1 for å prøve før du bestiller. (Swix dunjakkene ventes inn i butikk rundt den 17., ring gjerne butikken på forhånd hvis du skal prøve dunjakke for å høre om de har kommet)

Alle medlemmer i Ottestad IL er velkommen til å bestille skiklær fra klubbens kolleksjon!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline