Ada tildelt pris på skikretsens vårmøte

Postet av Ottestad IL - Ski den 25. Apr 2018

Ada ble tildelt Kongeparets jubileumspokal på skikretsens vårmøte nylig. Hun er en god ambassadør for skisporten med gode holdninger og stor positivitet. Hun er sosial og betydningsfull i skimiljøet. Hun er et forbilde for de yngre i skigruppa, og vi i skigruppa er stolte av deg, Ada. Skigruppa gratulerer! 

Se mer i nyhetssaken her: https://www.skiforbundet.no/hedmark/nyhetsarkiv/2018/4/varmote-2018/



Gull og sølv i KM stafett

Postet av Ottestad IL - Ski den 8. Apr 2018


Ottestad stilte med 3 lag i dagens KM stafett og to jentelag i 11-12-årsklassen. De yngste var først ut og her var det full innsats hele veien. Store smil selv om noen synes skia var litt bakglatte! Smørerne hadde i dag ekstra store utfordringer med temperatur rundt null og vekslende regn og snø. Takk til støtteapparatet med Nils i spissen som gjorde en kjempeinnsats med ski.  For de eldste ble det enten klister eller rubb. Både ungdomsløperne og damene hadde supre ski! 

I ungdomsklassene var Ottestad med i toppen i år også. Ole-Magnus og Mille vekslet først med klar beskjed om at Ottestad ville kjempe om medaljene. Herman gikk en sterk andreetappe og sendte Even ut på tredjeplass. Han gikk igjen et sterkt løp og gikk laget inn til sølv bak Hernes. På jentelaget var det Live som hadde 2.etappen og hun gikk et superløp. Ida avsluttet med nok et flott klassisk renn og sikret KM gullet klart foran Vang og Hamar.

Med Martine i Alta, hadde førsteårsjuniorene Emma og Ada fått med seg trener Stine. Laget gikk jevnt bra og tok sølv i seniorklassen etter Vang. 

Skigruppa gratulerer alle løpere og støtteapparatet med flotte resultater! 

Resultat: 

https://www.langrenn.com/getfile.php/4133442.92.kkws7jaiikn7zp/km-hedmark-staf-2018.pdf

Fornøyde jenter som synes stafett er gøy!



Ida og Even vant Sjusjøcupen

Postet av Ottestad IL - Ski den 8. Apr 2018


Tradisjonen tro ble det arrangert Sjusjøcup-finale på arenaen i Natrudstilen på tampen av sesongen. Klassisk fellesstart stod på programmet for 13 år og eldre, mens det var individuell start for de yngste. Det var imponerende innsats fra alle våre utøvere, og mange har holdt formen godt vedlike i påsken. OIL fikk tre seire: Kaja gikk til topps i jenter 11 år, Ida vant fellesstarten i jenter 14 år og Even vant gutter 15 år. Gratulerer! 

Både Ida og Even har vært i toppen i sine klasser gjennom hele sesongen og etter den sterke finalen kunne de ta på seg den gule trøya som bevis på sammenlagtseier i årets Sjusjøcup. Martine og Tommy ble nr 2 i seniorklassene. Skigruppa gratulerer!

Resultater finalen: 

https://www.skiforbundet.no/gl...

Resultater SC sammenlagt: 

https://www.skiforbundet.no/gl...