Saker som ønskes tatt opp på det årlige medlemsmøtet må sendes styret på ski@ottestadil.no senest 5. mars 2018. Fullstendig saksliste med alle saksdokumenter sendes ut senest 1. uke før det årlige medlemsmøtet

8. Skigruppas budsjett 2018
9. Valg av styre og valgkomité

Hovedlandsrennet 2018 - 5.plass til Even

Postet av Ottestad IL - Ski den 23. Feb 2018

Ottestad stilte med 4 løpere på  årets Hovedlandsrenn på Lygna. Det var flott vintervær og jevne forhold for løperne. Første dag var det distanserenn i klassisk, og som forventet ble Even vår beste løper på en sterk 46.plass. Etter en sesong med både sykdom og skade imponerte Ole-Magnus med sin 75.plass.

Resultater her:

På lørdagens sprint i fristil imponerte Even stort. Først ved å være blant de 30 av nesten 300 15-årsgutter som gikk videre fra prologen, og deretter å komme seg helt til finalen der det ble en knallsterk 5.plass. Vi gratulerer!

Hovedlandsrennet avsluttes med kretsstafetter søndag.

Sjusjøcup i Nord-Østerdalen

Postet av Ottestad IL - Ski den 12. Feb 2018

Ida fortsatte sin flotte sesong med to sterke 2.plasser i helgas Sjusjøcup. Lørdagens renn var KM klassisk, og sølvmedaljen var Idas 4.KM-medalje denne vinteren. Gratulerer!

Even, Simen og Tommy utgjorde resten av OIL-troppen til start, men det ble ikke medaljer på gutta denne gangen. Det ble rapportert om en trivelig helg sammen med Hamar og Nordbygda på Narumshyttene på Savalen.

Resultater:

U23 NM

Martine har gått NC senior i Åsen i helga. I konkurransene var det innlagt U23 NM og der ble Martine nr 22 på 20 km klassisk lørdag og 21 på 10 km fristil søndag. Gratulerer!

Ungdommens holmenkollrenn

Postet av Ottestad IL - Ski den 4. Feb 2018

Live, Selma, Ida og Idun har i helga deltatt på det største ski-arrangementet for 13- og 14-åringer. Flotte forhold, super innsats og god stemning i gjengen. Gutta som skulle vært med var dessverre blitt syke.

Ida imponerte med knallsterke 8.plass i klassisk og 13.plass i fristil. Gratulerer!