5 KM-medaljer til Ottestad

Postet av Ottestad IL - Ski den 29. Jan 2017

Even ble kretsmester i klassisk lørdag og tok sølv i sprinten søndag

I helga har det vært arrangert KM klassisk fellesstart på Rena og KM sprint fristil i Hernes. Ottestads tropp var ikke så stor denne gangen, men de som var med representerte klubben på en flott måte. Totalt ble det 5 medaljer. Lørdag ble Even kretsmester, Ida tok sølv og Lars-Haakon bronse. Søndag ble det sølv til både Even og Lars-Haakon. Vi gratulerer! Det var mange andre flotte prestasjoner og gode skirennopplevelser i helga, se resultatene her:

Lørdag:

Søndag:

Glad sølvvinner

Sølvvinner i sprint og bronse på klassisk fellesstart

OIL ski sterke i SC på Liermoen

Postet av Ottestad IL - Ski den 22. Jan 2017

Det ble hele fire seire i Sjusjøcupen på Liermoen denne helga! Even og Lars-Haakon seiret lørdag, men ble henvist til 2.plass søndag. Martine S i eldste juniorklasse tok seieren begge dagene. Gratulerer!

Det er også gledelig at våre løpere i de yngre klassene viser at de kan gå fort på ski med full innsats i løypa og masse skiglede. I ungdomsklassene våre er både jentene og guttene skikkelig på gang nå, og har kortet ned på avstanden opp til teten.

Resultater:

Fellestrening 13-16 år på Veldre sag torsdag 26.januar

Torsdag 26.januar er det fellestrening med naboklubbene på Veldre sag. Se vedlagt info. Husk påmelding!

Invitasjon til fellesøkt veldre sag 26.jan.docx

Norgescup junior Nes

Postet av Ottestad IL - Ski den 17. Jan 2017

Martine har hatt flott fremgang denne sesongen, og under årets første Norgescup på Nes gikk hun seg inn til 54.plass på 5 km fristil, 58.plass i klassisk sprint og 64.plass på 10 km klassisk. Kanskje blir det NC-poeng i løpet av sesongen?

Gutta i 18-årsklassen har forberedt seg godt til årets sesong, men denne gang gikk det ikke like bra som forventet bl.a. pga sykdom. Anders 103.plass i søndagens 10 km klassisk ble beste resultat hos gutta. Vi vet dere kommer enda sterkere neste gang!

Resultater:

Gulljenter på KM sprintstafett

Postet av Ottestad IL - Ski den 8. Jan 2017

Gulljentene Ada og Emma

KM sprintstafett ble gjennomført i klassisk stil på Veldre sag søndag. Mjøsski sørget for flotte løyper, som ga mange tette oppgjør i et herlig vintervær. Ottestad hadde 12 lag med i klassene fra 11-16 år, og det var ikke noe å si på innsatsen!

Jentene imponerte stort i dag. Først ut var jenter 11-12 år der Hanna og Martine gikk helt til topps. Her hadde Ottestad med hele 4 lag, og de andre lagene fulgte opp med 4., 8. og 9.plass. De to lagene med våre 13-årsjenter var også sterke i kamp mot ett år eldre jenter, og Ida og Live tok her en flott 4.plass. Emma og Ada viste seg som skikkelig fightere i dag i et tett oppgjør med Vangs jenter i 15-16års-klassen. Disse fire jentene trener i sammen flere dager i uka, og begge lag hadde veldig lyst på seieren. Det var først mot slutten av stafetten over 6 etapper at våre jenter avgjorde. Gratulerer!

Ottestad hadde også med 5 guttelag i dag: Eirik og Mikkjel i 11-12år, Henrik, Herman, Vegard og Casper i 13-14år og Isak, Even, Ole-Magnus og Simen i 15-16år. Best av våre guttelag ble Simen og Ole-Magnus med 6.plass i 15-16-årsklassen. Alle OIL-gutta kan ta ett år til i samme klassen og vil nok klatre ennå noen plasser opp på lista om ett år.

Resultater:

Gøy med stafett!

God stemning før start!

God stemning i denne gjengen både på skirenn og etterpå!

Even startet Sjusjøcupen på pallen

Even startet årets Sjusjøcup med 2.plass i klassisk-sprinten på Veldre sag lørdag. Det var flotte forhold og gode prestasjoner av OILs løpere. Martine kjempet seg også inn på pallen, og det var ellers mange sterke jenteresultater i dag.