Kaja vant Tour de Hedmarken 2018

Postet av Ottestad IL - Ski den 28. Des 2018

Vi gratulerer Kaja Aarskog Bjerke som vinner av årets Tour de Hedmarken i klassen jenter 12 år. Det var ei fornøyd jente som smilte i solen på Budor skistadion etter finalen. Even Thorvaldsen gikk ut med ledertrøya i klassen gutter 16 år, men ble slått i dagens finale. Vi gratulerer med en flott gjennomført tour og en sterk andreplass. 

Vi er stolte av alle våre løpere. Gratulerer med vel gjennomført til alle som har deltatt, og god bedring til dere som har vært syke. Vi gleder oss til 2019 og håper mange vil være med å heie de gule og svarte frem i løypa. 

0 Kommentar

5 KM-medaljer på sprint - Even og Martine gikk helt til topps

Postet av Ottestad IL - Ski den 27. Jan 2018

KM klassisk sprint ble arrangert av Kjellmyra i strålende vintervær lørdag. Det ble gått fort av våre 11 løpere i prolog og finaleheat. Even fortsatte en sterk sesong med en klar seier i gutter 15 år. 

Mille imponerte i sitt første skirenn denne sesongen. I et stort felt i jenter 15 år kjempet hun seg inn til bronsemedalje. 

Ottestad-duell i jenter 14 der Ida tok sølv og Live bronse. 

God stemning i Ottestadleiren. 


Martine gikk fort og ble kretsmester i kvinner senior. 

Vi gratulerer løpere og støtteapparat med flott innsats og ønsker lykke til i morgendagens KM fellesstart i fristil. 


Resultater her: http://ski.kjellmyra.no/dokumenter/Resultatliste_KM_Sprint_2018.pdf


0 Kommentar

Norgescup junior Nes

Postet av Ottestad IL - Ski den 17. Jan 2017

Martine har hatt flott fremgang denne sesongen, og under årets første Norgescup på Nes gikk hun seg inn til 54.plass på 5 km fristil, 58.plass i klassisk sprint og 64.plass på 10 km klassisk. Kanskje blir det NC-poeng i løpet av sesongen?

Gutta i 18-årsklassen har forberedt seg godt til årets sesong, men denne gang gikk det ikke like bra som forventet bl.a. pga sykdom. Anders 103.plass i søndagens 10 km klassisk ble beste resultat hos gutta. Vi vet dere kommer enda sterkere neste gang!

Resultater:

http://www.skiforbundet.no/nes/resultater/0 Kommentar

Bestilling av OIL skiklær - nettbutikken er åpen, stenger 25.11.

Postet av Ottestad IL - Ski den 10. Nov 2016

Nettbutikken for bestilling av OIL skiklær er reåpnet og vil være åpen frem til midnatt 25. november. Klærne som bestilles i denne runden vil bli levert hos Sport1 etter nyttår.

Logg inn i nettbutikken via denne nettadressen: www.original.no/teamshop

Brukernavnet du skal oppgi er: ottestadski

Designet til Ottestad IL Ski er tilgjengelig i nettbutikken men om du ønsker å se nærmere på dette kan du besøke nettsidene til skigruppa på ski.ottestadil.no så ligger bilder av designet tilgjengelig der.


0 Kommentar

Byttedag for vinterutstyr lørdag 12.11.

Postet av Ottestad IL - Ski den 8. Nov 2016

På Stortorget i Hamar lørdag 12.11. kl. 12-14 arrangeres den store byttedagen for vintersportsutstyr. Velkommen til alle som vil selge og kjøpe!

Byttedagen arrangeres av skiklubbene Vang, Hamar og Ottestad, i samarbeid med Sparebanken. En gylden anledning til å finne frem utstyr i garasjer og boder, og en fin mulighet til å få kjøpt seg rimelig skiutstyr.

Her finner du tips om riktig skiutstyr til barn: http://www.skiforbundet.no/barn-og-skiidrett1/skiu...

Velkommen!0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline