Hias stenges fra 22. juni

Postet av Ottestad IL den 16. Jun 2021

Fra og med tirsdag 22. juni stenges Hias-banen for all aktivitet, og vil være stengt frem til 1. august. I denne perioden skal det gamle kunstgressdekket fjernes og byttes ut med nytt, miljøvennlig dekke fra Unisport.

Vi ber om at alle informerer sine barn og ungdommer om at banen er stengt i perioden.

Dersom det er lag som har treningstid på Hias-banen i denne perioden, ta kontakt med bjarne@ottestadil.no for å få forslag til nye tider i parken, vi har ledig lørdager og søndager.


0 Kommentar

Stem på vår Spleis for ny sykkelparkering

Postet av Ottestad IL den 2. Jun 2021

Vi i Ottestad IL ønsker å legge til rette for tryggere sykkelparkering i idrettsparken. Derfor har vi startet en Spleis for å kjøpe inn sykkelstativ og bom foran klubbhuset. Slik at det blir enklere og tryggere å parkere sykler når man skal på trening og kamp.

I perioden frem til 13. juni deltar alle Spleiser i en konkurranse om å vinne gavemidler fra Sparebank1 Østlandet.

Bli med og stem på oss så ofte du kan (trykk «gi din stemme»), så har vi større sjanse for å vinne ukepremier. Støtt oss gjerne også med et pengebidrag.

På slutten av kampanjeperioden er vi med i trekningen om midler fra en fellespott på inntil 10 millioner kroner. Mer informasjon om Sparebank1 sin kampanje Alle Henda: https://www.spleis.no/allehenda


0 Kommentar

Hils på Børre!

Postet av Ottestad IL den 2. Jun 2021

Dette er robotklipper Børre, vår nye medarbeider. Hans oppgave er å holde treningsfeltet i idrettsparken grønt og fint og kortklipt til enhver tid.

Børre vil være i farta på dagtid frem til klokken 16, og etter klokken 21 om kvelden. Vi ber om at folk lar ham få jobbe i fred, og ikke rører ham selv om han stopper. Vi får varsel på sms hvis han tar uplanlagte pauser i arbeidet.

Stor takk til Børre Johnstad som har vært leverandør og konsulent for etablering av ny gressplen på treningsfeltet. Og til banemester Bjørn, anleggssjef Bjarne, medhjelper Sven Peter Sinnerud og Mandagsklubben for jobben som er gjort med drenering og etablering i fjor.

Foto Bjarne Kise


0 Kommentar

Går til nasjonalt nivå fra torsdag 3.6.

Postet av Ottestad IL den 2. Jun 2021

Kommunene Stange, Løten, Hamar og Ringsaker varsler at de fra torsdag opphever de lokale smitteverntiltakene. Fra og med torsdag er det nasjonale regler og anbefalinger som gjelder. 

For utøvere i Ottestad IL betyr dette at:

 • Seriekamper i fotballen (under 20 år) kan spilles som oppsatt. Kretsen har brukt trinn 2 som modell da serieoppsettet ble laget, slik at man spiller flest mulige kamper internt i egen kommune, men der det er få eller ingen lag å spille mot, vil man kunne spille i nabokommuner. 
 • Barn og unge under 20 år som driver med sykkel, ski og volleyball (idretter uten nærkontakt) kan delta i idrettsarrangementer utendørs som samler deltakere fra samme idrettskrets eller region.
 • Voksne over 20 år kan drive organisert trening og øvrig aktivitet så lenge de kan holde minst én meters avstand. (Maks gruppestørrelse innendørs=20, utendørs=30)
 • Det åpnes dessverre fortsatt ikke for normal trening eller kamp for de over 20 år. Når trinn 3 innføres, vil 20+ kunne trene uten en meters avstand. Så er det først ved trinn 4 at 20+ kan konkurrere/spille kamper.

Nasjonale anbefalinger (trinn 2)
 

Flytting av fotballkamper

Vi oppfordrer til at lagene i ungdomsfotballen forsøker å få spilt flest mulig av sine seriekamper. Ta kontakt med anleggsansvarlig bjarne@ottestadil.no for å avklare banekapasitet. Det er mye ledig banekapasitet fredager + lørdager + søndager etter 14.30. 

I barnefotballen spilles kun de kampene som gjenstår fra og med 3.6. 

Følgende regler gjelder for aktiviteten:

Treninger:

 • Spillere må være påmeldt til trening/kamp i Spond
 • Spillere kan ha nærkontakt i spillerøkta, men skal holde god avstand ved f. eks drikkepauser.
 • Lag skal av banen, før nytt lag kommer inn på banen.
 • Det er kun det lag som er satt opp på treningstider som skal være på anleggene
 • Antibac skal brukes før og etter treninger.
 • Garderober og brakka på Hias skal ikke benyttes

Kamper og treningskamper fotball

 • Oppfordre gjestelag til å parkere på nordsiden av anlegget ved kamper på 9erbana.
 • Maks 200 personer på 9eranlegget og 200 på 11eranlegget 
 • Alle lag skal ha minst to kampverter
 • Kampvert 1 er smittevernansvarlig: Registrerer publikum med navn og mobilnummer. (Liste leveres i kiosken eller sendes til post@ottestadil.no). Passer på at publikum overholder smittevernregler og avstand. Sørger for at toalettene holdes i orden. 
 • Kampvert 2 utfører ordinære kampvert-oppgaver.
 • Det skal kun være aktive spillere og støtteapparat på innbytterbenken
 • Det skal ikke være andre inne på baneområdet enn de som skal spille kamp

Vi ønsker alle en god pinsehelg og håper å kunne møtes til treninger og kamper i slutten av neste uke!

Vennlig hilsen

Ottestad IL v/ daglig leder og anleggsansvarlig


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline